Vormgegeven kennis

Driestar Educatief leidt niet alleen nieuwe vakdocenten op, ze ontwikkelt ook lesmethoden voor middelbare scholen. Informatie overbrengen op papier vergt expertise en kennis van vormgeving.

We denken mee in beeld en de vormgeving van lesboeken en -materialen. We ontwerpen onderwijs.

Razendsnelle huisstijlontwikkeling

C-Match klopte een dinsdagmiddag bij ons aan: ze hadden een nieuwe logo nodig -en snel. Hun technische niche vereiste een passend en modern logo. De volgende dag stond er een landingspagina online, volledig in nieuwe huisstijl.

We schakelen snel binnen ons team van dtp-ers en vormgevers. Omdat we alles in huis hebben, kunnen we de vormgeving direct in een landingspagina gieten.

Marketing vraagbaak

Bij Gideon stillen ze honger naar christelijk onderwijs. Ze geven boeken uit over relaties, gebed, geloofsopbouw en ga zo maar door.

Wanneer ze vragen hebben over marketing en online aanwezigheid, zoals websites en de webshop, helpen we hen. In speciale trainingssessies delen we onze kennis en expertise. Maar met een telefoontje tussendoor mag natuurlijk ook.

Meelevend webdevelopment

Stichting De Ondergrondse Kerk ondersteunt vervolgde christenen wereldwijd. Hun website is één van de belangrijkste communicatiekanalen naar hun achterban.

De website bouwden we volledig opnieuw op. We zijn bewogen met onze klanten en het doel dat ze willen bereiken. Nu kan SDOK met het vernieuwde platform verder met hun missie om naast vervolgde christenen te staan en ze te helpen waar mogelijk.

Kostbare relaties

Gebr. Koster is niet alleen een uitgeverij en boekhandel, het is een begrip. Ze zijn de grootste leverancier van de Statenvertaling in de meest luxueuze uitvoeringen. Sinds 1985 drukken en binden we voor hen boeken in alle soorten en maten.

We naderen al de half miljoen boeken die we voor Gebr. Koster drukten. Onze relaties met klanten is kostbaar en belangrijk. We investeren in u als klant, in uw producten en uw doelen.

Uitgebreid fulfilment

De Aircraft Maintenence & Training School traint nieuwe en bestaande vliegtuigengineers. Hun lesmethoden staan bekend als de beste in het vakgebied. Wereldwijd is de vraag ernaar hoog en wij beantwoorden die vraag. We drukken, binden, bevoorraadden, beheren en versturen de lesmethoden van AMTS. Volledige fulfilment, zodat AMTS ontzorgd wordt en zich kan focussen op het ontwikkelen van nieuwe methoden.

Actief meegedacht

Bond tegen vloeken werkt al bijna honderd jaar aan bewustwording van respectvol taalgebruik.
Je kent ze misschien van gastlessen op scholen of de bekende billboards. Maar op social media vind je de stichting met de papegaai ook.

We dachten mee toen een schooljuf zich uitsprak tegen het vloeken van vlogger Enzo Knol. Frans van de Bond daagde Enzo in een vlog uit om Nederland mooier te maken met zijn taalgebruik.

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: