• Home
  • Nieuwsbrief maken

Nieuwsbrief maken

Leestijd 5 minuten
Een nieuwsbrief is belangrijker dan je denkt en waarschijnlijk een van de meest onderschatte (marketing)kanalen. Maak je goed gebruik van dit medium, dan kan het een ontzettend effectieve methode zijn om klanten te winnen. Een digitale nieuwsbrief is een eenvoudige manier om contact te onderhouden met je bestaande klanten en zo jouw product of dienst onder de aandacht te brengen.

Hoe relevant is een nieuwsbrief?


Zitten jouw ontvangers te wachten op een nieuwsbrief? Twijfel niet langer, het antwoord is ja! Mits de nieuwsbrief met veel zorg en aandacht is samengesteld en er rekening wordt gehouden met de ontvanger. Weet jij wie je doelgroep is? Wat willen zij graag lezen? En hoe zit het met de vormgeving van jouw digitale post? Wij helpen je graag bij het vinden van een antwoord op al deze vragen.

Een nieuwsbrief kan met verschillende doeleinden verstuurd worden, dit is afhankelijk van de doelgroep. Scholen, instanties en verenigingen sturen vaak een nieuwsbrief of clubblad om hun leden en iedereen die belang heeft bij de organisatie te informeren over recente gebeurtenissen en ontwikkelingen. Een winkel daarentegen heeft weer een heel andere reden om een nieuwsbrief te versturen: klanten verleiden tot een aankoop. Dit kan ook in de vorm van een flyer of brochure.

Hoe maak je een nieuwsbrief aantrekkelijk?


Er zijn allerlei manieren om de lezer te boeien en te binden. Voor de commercie bijvoorbeeld door middel van een aantrekkelijke kortingscode of aanbieding. Voor instanties die er geen commercieel belang bij hebben, hebben de lezers vaak al een bepaalde interesse in de organisatie waardoor ze op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws. Bijvoorbeeld omdat hun zoon of dochter op die school zit of omdat zij zelf werkzaam zijn bij het desbetreffende bedrijf.

Nieuwsbrief maken?


Overweeg je het maken van een nieuwsbrief? Goed idee. Eerst bepalen we wie behoren tot je doelgroep. Onze professionele designers zijn gespecialiseerd in het vormgeven van een krachtig ontwerp dat nauw aansluit bij jouw wensen en idee├źn en dat de juiste doelgroep aanspreekt. Vervolgens kijken we samen wanneer de nieuwsbrief het beste verstuurd kan worden.

Compleet ontzorgd worden?


Wil je van A tot Z volledig ontzorgd worden? Maak dan gebruik van ons verzendhuis. Of het nu gaat om een maandelijkse nieuwsbrief, een periodiek magazine of een kerkblad: wij kunnen de verzending voor jou uit handen nemen. Een van de voordelen is onder andere dat je zelf een hoop tijd bespaart doordat wij de verzending voor jou verzorgen. Andere voordelen zijn:

  • Je bepaalt zelf wie de ontvangers zijn;
  • Je houdt zelf de controle;
  • We geven je meetbare effecten;
  • Je kunt de nieuwsbrief volledig personaliseren;
  • Verras jouw lezers met een uniek design gemaakt door onze vormgevers.

Kunnen wij iets voor jou betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.
* = Verplicht veld

Contactgegevens

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Telefoon: 0184 - 688 377
E-mail: info@vanderperk.nl

IBAN: NL45RABO0361701284
KvK: 23032939
BTW: NL815573297B02

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?