• Home
  • Magazine voor medewerkers

Magazine voor medewerkers

Leestijd 4 minuten
Wil je je medewerkers graag wat melden, heb je wat te vieren of wil je je collega’s graag op de hoogte houden van alle ontwikkelingen op de werkvloer zowel intern als extern? Dan is een magazine voor je medewerkers een goede manier om je boodschap over te brengen. Vanderperk Groep helpt je graag verder bij het maken van je magazine of bedrijfsblad. Meer weten? Lees dan verder.

Houd je medewerkers betrokken door middel van een magazine


Een magazine voor je medewerkers is een leuke manier om ze betrokken te houden bij het bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om informatie te geven en maakt ruimte voor discussie. Hierdoor zorg je ervoor dat je personeel precies weet wat er gaande is in het bedrijf en geef je je personeel de kans om zelf ook mee te denken aan leuke ideeën voor het bedrijf.

Hoe pakken wij het aan?


Vanderperk Groep is gespecialiseerd in het maken van bladen en weet dus ook raad met een magazine voor je medewerkers. Wij verzorgen het algehele plaatje van top tot teen. Zo kun je bij ons terecht voor het ontwerp, de vormgeving en het drukken van je magazine. Bij het creëren van het magazine houden we rekening met de doelgroep en met de bestaande huisstijl van het bedrijf. Samen sparren we over de mogelijkheden en over je ideeën voor het magazine en nemen we het hele proces voor je uit handen.

Vanderperk Groep biedt meerdere mogelijkheden aan


Voor ieder bedrijf is is promotie belangrijk, of je net begint met ondernemen of al jarenlange ervaring hebt. Het is van belang dat je laat zien wie je bent. Dit kan door middel van knallende promotiematerialen. Verras je bestaande relaties en potentiële opdrachtgevers met sprankelend reclamemateriaal voor jouw evenement of campagne. Van flyers tot relatiegeschenken: met professioneel promotiemateriaal promoot je op een effectieve manier je bedrijf.

Een magazine laten maken voor je medewerkers?


Wil je een magazine laten maken voor je medewerkers met hulp van Vanderperk Groep? Vraag de offerte aan of maak een afspraak. Samen kijken we hoe we jouw bedrijfsmagazine laten stralen.

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: