Warehousing: opslag en verzending van je producten is onze zorg

Wij kunnen ons goed voorstellen dat voor jou je prioriteit op het schrijven- en verkopen van boeken ligt, waardoor je geen tijd of ruimte hebt om de opslag bij te houden. Warehousing is de perfecte oplossing. Door te kiezen voor warehousing bij Vanderperk Groep heb je geen omkijken naar de voorraad en verzending van jouw producten, want dit nemen wij volledig voor jou uit handen.

Bij Vanderperk Groep doen we altijd een stapje extra om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en waar mogelijk volledig te ontzorgen. Warehousing is zo’n service waarbij we alles voor jou uit handen kunnen nemen: van het verwerken van de bestelling tot het inpakken en verzenden. De gehele voorraad ligt opgeslagen in ons magazijn, jij hoeft je niet langer bezig te houden met de orderverwerking en voorraad van jouw product. Het voordeel hiervan is dat je meer tijd overhoudt voor belangrijkere zaken zoals het schrijven en uitgeven van boeken.

Maatwerk opslag van jouw product


Wat betekent warehousing? Warehousing is het (tijdelijk) opslaan van jouw producten alvorens ze verkocht of gedistribueerd worden naar de koper of gebruiker. Stel je bent een uitgeverij van schoolboeken en je laat een lesmethode door Vanderperk Groep drukken. Dan is het wel zo fijn als deze boeken ook direct bij dezelfde partij opgeslagen kunnen worden alvorens ze in gebruik genomen gaan worden.

Ook maatwerk opslag is mogelijk, dat wil zeggen: wil je bijvoorbeeld een speciale pakbon? Of inzien hoeveel portokosten er per maand betaald moeten worden? Of wil je juist zoveel mogelijk ontzorgd worden? Alles is mogelijk. We zorgen ten alle tijden dat er voldoende voorraad is en de artikelen op tijd verzonden worden onder de juiste voorwaarden. Persoonlijke aandacht voor elke klant staat bij ons voorop.

Alles onder één dak


Bij Vanderperk Groep kun je alles van A tot Z laten regelen. Van de opmaak van het boek, tot het laten drukken en het verzenden van de bestellingen. We kunnen dit allemaal voor je realiseren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, heb je vragen of speciale wensen? Wij houden daar graag rekening mee en kijken wat we je kunnen bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden van warehousing voor jou.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?