Verzendhuis: laat jouw direct mailing, magazine of product direct verzenden

Een direct mailing is een fysieke uiting in de vorm van bijvoorbeeld een brief, gepersonaliseerde folder, kaart, flyer en nog veel meer. Doordat Vanderperk Groep een verzendhuis tot zijn beschikking heeft is het eenvoudig om je mailing door ons te laten versturen.

Een direct mail is een communicatievorm met als uiteindelijke doel respons. Daarnaast dient het vaak ook als aanmoediging om gebruik te maken van het aanbod. Denk hierbij aan een reclame, een speciale actie, een kortingscode en nog vele andere direct mailings.

Voordat een direct mailing wordt verzonden is er een proces van ontwerpen, advies, en realisatie vooraf gegaan. Het belangrijkste is de verzending naar jouw doelgroep. Doordat Vanderperk Groep gebruikmaakt van een verzendhuis is het eenvoudig om uw direct mailing door ons te laten verzenden. Zo bespaar je tijd en kunt je deze tijd inzetten voor je bedrijf. Natuurlijk overleggen we met jou wanneer we uw direct mailing het beste kunnen verzenden. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan en zorg je ervoor dat je doelgroep tot actie overgaat.

Enkele voordelen van een direct mailing zijn:
-
Je bepaalt zelf wie de ontvangers zijn
-
Je houdt controle over uw mailing
-
Ze geven meetbare effecten
-
Zijn volledig te personaliseren
-
Maakt het mogelijk uw lezers te verrassen

Bepaal zelf de ontvangers


Maak je boodschap persoonlijk en kies zelf wie jouw direct mailing ontvangt. Doordat je dit zelf bepaalt kun je jouw doelgroep gericht en effectief benaderen.

Je kunt direct mailings controleren


Wij verzenden de mailing, maar jij houdt de controle. Je bepaalt zelf de tijd van verzending en planning. Natuurlijk geven we je ook advies over wat de beste momenten zijn om de direct mailing te verzenden.

De effecten zijn meetbaar


Meet met de juiste tool jouw respons. Afhankelijk van je doel kun je op verschillende manieren jouw respons mailen. Dit kan door het gebruik van een coupon, kortingscode of door mensen door te sturen naar je website. Door te kijken hoe vaak mensen de coupon, kortingscode of link gebruikt hebben, kun je zien hoe goed de actie heeft gewerkt. Zo kun je de volgende keer een nog betere en gerichtere direct mailing sturen.

Direct mailings zijn persoonlijker


Maak jouw direct mailing persoonlijk en zorg voor een persoonlijke aanhef in de mailing. Zo wordt de lezer eerder aangesproken en vergroot dit de kans dat jouw doelgroep iets met de boodschap gaat doen.

Je kunt lezers verrassen


Verras jouw lezers door de mailing een uniek en aantrekkelijk design te geven die bij de doelgroep past. Bij Vanderperk Groep hebben wij designers die dit voor je kunnen realiseren.

Vanderperk Groep kan voor jou het gehele proces van direct mailing regelen. Van het eerste ontwerp tot de verzending van het eindproduct.

Hoe kunnen we samen met jou vorm geven aan je direct mailing en de verzending daarvan? Neem vrijblijvend contact op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?