• Home
  • Lesboeken drukken

Lesmateriaal laten drukken? Vanderperk is specialist!

Heb je je eigen lesmethode ontwikkeld en ben je op zoek naar een drukkerij waar je het lesmateriaal kunt laten drukken? Dan ben je bij Vanderperk Groep aan het juiste adres.

Lesboeken laten drukken


Wil je lesboeken laten drukken? Vanderperk Groep heeft jarenlange ervaring in het drukken en ontwikkelen van lesmethodes. Wij kunnen je daarom adviseren in het ontwikkelen en drukken van een geschikte lesmethode. Daarnaast worden lesboeken regelmatig opengeslagen en gebruikt, daardoor moeten de boeken wel tegen een stootje kunnen. Helemaal wanneer ze van school mee naar huis worden genomen en andersom. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van het juiste materiaal en het ontwerpen van de lesmethode.

Lesmateriaal drukken? Hier moet je op letten


Als je lesmateriaal wilt laten drukken is het belangrijk om na te denken over hoe het lesboek in de praktijk gebruikt gaat worden. Wordt het een theorie- of een werkboek? Met andere woorden, mag erin geschreven worden? Blijft het boek op school of wordt het regelmatig meegenomen naar school en naar huis toe? De materiaalkeuze is dan uiteindelijk heel belangrijk. Wij denken graag met je mee bij het kiezen van het juiste materiaal alvorens we het lesmateriaal gaan drukken.

Vanderperk Groep kan de lesmethodes in huis drukken. Dat betekend dat we het hele proces voor je uit handen kunnen nemen. Bovendien kunnen we indien nodig ervoor zorgen dat de leerlingen hun boeken op het juiste moment thuisbezorgd krijgen. Moeten de lesboeken juist op school opgehaald worden? Ook dan zorgen wij ervoor dat je de lesboeken op tijd in huis hebt.

Digitale lesmethode


Heb je een lesmethode ontwikkeld en ben je op zoek naar een bedrijf die dit voor je kan digitaliseren? Of ben je naast een bedrijf dat zowel de lesboeken kan produceren en uitgeven, tevens op zoek naar een bedrijf dat ook een digitale methode kan ontwikkelen? Ook daar kun je bij Van der Perk voor terecht. Zo kunnen we het werkboek digitaliseren en aanvullen met interactieve vragen en toetsmethoden.

Behalve Druk en Print, maken we binnen Vanderperk Groep onder andere ook websites, webapplicaties en apps. Daardoor kunnen wij behalve een lesmethode op papier ook een digitale lesmethode voor je ontwikkelen die naadloos bij het lesmateriaal aansluit.

Lesmateriaal ontwikkelen


Wil je lesmateriaal laten ontwikkelen? Dan kunnen we je daarbij adviseren. Door de jaren heen hebben we al meerdere lesmethodes ontwikkeld en geproduceerd, daardoor weten we precies hoe we lesmateriaal moeten vormgeven. Ook wanneer je voor een ander doeleinde een lesmethode wilt laten ontwikkelen, kunnen we je daarbij helpen.

Bij het ontwikkelen van lesmateriaal komen een aantal zaken kijken. Niet alleen wordt er van je verwacht dat je gedegen kennis hebt van het vak, ook moet het totale plaatje er goed uit zien. Er komt dus veel vormgeving bij kijken.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?