Hoe val jij deze kerst op?

Fijne kerstdagen gewenst!


Ja, we realiseren dat we een beetje te vroeg zijn. Maar volgende maand is het al kerst. Hoog tijd om na te denken over hoe je jouw kerstgroet dit jaar gaat delen aan je klanten, connecties en medewerkers.

Kerst is een tijd van gezelligheid en warmte. Een mooi moment om jouw dank uit te spreken voor het afgelopen jaar en vooruit te blikken op het komende jaar. De manieren waarop je dat kunt doen zijn eindeloos.

Een kaartje sturen blijft leuk en persoonlijk; een goede manier om als organisatie op te vallen. Laat jouw kerstkaarten speciaal ontwerpen. Vanderperk Groep verzorgt de volledige mailing van de kerstkaarten. We denken mee over de boodschap die je deelt, verzorgen de vormgeving en het drukken vindt bij ons zelf plaats. Wil je dat wij direct alles verzenden? Ook dat is te regelen.

Of kiest je liever de digitale weg? Een vrolijke kerstgroet in de vorm van een video kan net zo persoonlijk zijn als een kaartje. Deel het op Facebook of in een online nieuwsbrief. Of plaats een afbeelding met een welgemeende tekst. Ook op online gebied zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hoe zorg jij dat je deze kerstdagen opvalt? Benieuwd naar wat bij jouw bedrijf past of heb je al een idee? Vul onderstaand formulier in en we helpen je graag verder.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?