• Home
  • Kerkelijk drukwerk

Kerkelijk drukwerk

Kerkelijk drukwerk in de vorm van een kerkblad is een van de meest belangrijke manieren van communiceren binnen een kerkgemeenschap. Het wordt voornamelijk gebruikt om belangrijk nieuws naar buiten te brengen aan de kerkelijke gemeenschap. Vaak wordt een kerkblad wekelijks, maandelijks, ieder kwartaal of half jaar uitgebracht. Bij Vanderperk Groep kun je vertrouwen op onze up-to-date kennis en jarenlange ervaring. Al jarenlang nemen we het volledige proces voor diverse kerkgemeenten van het begin tot het eind uit handen.

Volledige proces uit handen nemen


Vanderperk Groep kan zoals hierboven genoemd het volledige proces uit handen nemen. Je kiest voor volledige ontzorging, zodat jij verder kunt gaan met de dagelijkse bezigheden. Wij houden ons bezig met het kerkelijk drukwerk. Van ontwerp en drukken tot verzending: wij kunnen het voor je regelen. Het eerste ontwerp tot de eerste proefdruk gaat in overleg met jou, zodat het eindresultaat door een ringetje te halen is. Vervolgens kun je ook nog voor warehousing kiezen bij Vanderperk Groep. Bij de keuze voor warehousing verzorgen wij ook de opslag en verzending voor jou.

Al jouw kerkelijk drukwerk op één adres


Warehousing is een ideale oplossing als je zelf niet zo veel tijd en/of ruimte kwijt wilt zijn aan de opslag en verzending. Je hoeft nergens naar om te kijken. Wij zorgen ervoor dat er voldoende voorraad is en dat deze op tijd op de juiste datum bij de gemeenteleden thuisbezorgd wordt. Uiteraard kan je meer drukwerk laten doen bij Vanderperk Groep naast je kerkblad. Zo kan je alles onder één dak laten doen en heb je er zelf geen omkijken meer naar. Je krijgt een vast contactpersoon waar je met al je vragen en opmerkingen terecht kunt. Fijn voor jou én voor ons, zo leren wij jou als klant namelijk steeds beter kennen.

Extra bijbestellen bij een kerkblad


Uiteraard kan je, naast het drukken van een kerkblad, er ook voor kiezen om een brochure of flyer te drukken bij Vanderperk Groep. Ook als je de flyers of brochures op korte termijn nodig hebt, kan je bij ons terecht. Deze worden vaak gebruikt ter uitnodiging voor een speciale avond of (jeugd)activiteit. Je kan ook de extra flyer of brochure bij het kerkblad voegen. Dit extra kerkelijk drukwerk geeft ook wat extra dimensie aan de activiteiten van de kerkgemeente die verwerkt staan in het kerkblad.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? We horen graag wat jouw wensen zijn wat betreft het laten drukken van een kerkblad. We hebben jarenlange ervaring met kerkelijk drukwerk, dus dan zullen we samen kijken naar de meest geschikte drukwerktechniek en materialen. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We horen graag wat je voor ogen hebt. Dan doen we er bij Vanderperk Groep alles aan om een prachtig kerkblad te drukken.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?