• Home
  • Kerkblad laten drukken

Kerkblad drukken: professionele en verzorgde uitstraling

Leestijd 3 minuten
Een kerkblad is vaak een van de belangrijkste communicatiemiddelen voor kerken. Het is een van de voornaamste manieren om belangrijk nieuws bekend te maken aan de kerkelijke gemeente. De meeste gemeenten geven wekelijks, maandelijks, ieder kwartaal of half jaar een kerkblad uit. Bij Vanderperk Groep hebben we al jarenlange ervaring en kunnen we dit volledige proces voor je uit handen nemen, van het kerkblad drukken tot verzenden. Zo houd je zelf tijd over voor andere zaken.

Zorgeloos uw kerkblad laten drukken


Wanneer je ervoor kiest om een kerkblad te laten drukken bij Vanderperk Groep, kies je ook voor een stukje ontzorging. We kunnen het ontwerp, drukwerk en de verzending voor je uit handen nemen. Van eerste ontwerp tot eerste proefdruk, alles gebeurt in overeenstemming met jou zodat we zeker weten dat het eindresultaat perfect is. Vervolgens kun je kiezen voor warehousing bij Vanderperk Groep. Dat wil zeggen dat wij de opslag en verzending voor je uit handen nemen.

Warehousing heeft als grote voordeel dat je zelf in principe nergens meer naar om hoeft te kijken. Wij zorgen ervoor dat er voldoende voorraad is van het kerkblad, en deze op tijd bij de gemeenteleden thuisbezorgd wordt.

Naast het drukken en eventueel verzenden van een kerkblad, kunnen we ook het ontwerp, opmaak en drukwerk van andere periodieken voor je verzorgen. Zo kun je al het drukwerk onder één dak laten gebeuren, dat is wel zo prettig. Bovendien heb je bij Vanderperk Groep te maken met een vast, vertrouwd contactpersoon. Dit is fijn voor jou en voor ons, wij kunnen jou als klant zo steeds beter leren kennen.

Vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen?


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen? Maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Bovendien horen we graag van jou wat precies jullie wensen zijn en hoe jullie het kerkblad voor ogen hebben. Bij Vanderperk Groep doen we ons best om die wensen en ideeën om te zetten in een prachtig kerkblad.
* = Verplicht veld

Contactgegevens

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Telefoon: 0184 - 688 377
E-mail: info@vanderperk.nl

IBAN: NL45RABO0361701284
KvK: 23032939
BTW: NL815573297B02

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?