• Home
  • Kerk jubileumboek

Kerk jubileum: vier het met een magazine of boek!

Bestaat de kerk 125 jaar? Of wellicht langer of korter? Dan is dat een mooie gelegenheid om een herdenkingsboek te maken. Aan het schrijven en ontwerpen van een herdenkingsboek gaat veel tijd aan vooraf. Maar wij kunnen je daarbij helpen. Van het inscannen van de foto’s, het opmaken van het jubileumboek, het afnemen van interviews of het herschrijven van aangeleverde teksten, tot het drukken, binden en uiteindelijk verzenden. Vanderperk Groep kan het gehele proces voor je uit handen nemen.  

Kerk jubileumboek


In een kerk jubileumboek kun je alle mooie en gedenkwaardige momenten vastleggen uit het bestaan van de kerk. Denk hier bijvoorbeeld aan interviews met en foto’s van (oud-)dominees. Maar ook foto’s van kenmerkende personen uit de geschiedenis van de kerk en kerkraadsleden mogen zeker niet ontbreken. Sommige gemeenteleden zullen wellicht hun familie of naasten herkennen in sommige stukken, dat maakt een kerk jubileumuitgave extra bijzonder voor de leden. Ook het proces van de bouw van het kerkgebouw en het ontstaan van de gemeente is mooi om mee te nemen in dit boek. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om hier een tijdlijn van te maken en dit op te nemen in het kerk jubileumboek.

We helpen je graag om een prachtige jubileumeditie te produceren. Samen zorgen we ervoor dat geen enkel moment vergeten wordt en gaan we op zoek naar leuke anekdotes. Daarnaast kiezen we de juiste vormgeving en omslag. We kunnen je verschillende afwerkingsmogelijkheden bieden met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Uiteraard adviseren we je graag over wat voor jou de beste mogelijkheden zijn.

Kerk jubileum boek = betaalbaar


Vanderperk Groep denkt graag met je mee hoe we de productie van een kerk jubileumboek zo betaalbaar mogelijk kunnen houden. Door onze jarenlange ervaring denken we graag mee in de exploitatie zodat er voor ieder jubileum het gepaste boek krijgt binnen de begroting. Zo kunnen de kosten van de productie van de jubileumuitgave bijvoorbeeld verdeeld worden over het aantal leden van de gemeenschap. Hierdoor is het meteen duidelijk wat een lid bij moet dragen om een exemplaar van het jubileumboek te ontvangen.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?