• Home
  • Jaarverslag drukken

Een jaarverslag laten drukken? Zowel on- als offline mogelijk

Leestijd 6 minuten
Wil je een jaarverslag laten drukken? In een jaarverslag kun je belanghebbenden vertellen wat er binnen het bedrijf, stichting of organisatie allemaal is gebeurd in het afgelopen jaar. Het is een rapport waarin staat beschreven wat er in het afgelopen jaar met een bedrijf is gebeurd met betrekking tot  financiële cijfers en een toelichting op hoe deze cijfers tot stand zijn gekomen.

Jaarverslag drukken bij Vanderperk GroepBij het versturen van een jaarverslag is het van belang dat het een professionele uitstraling heeft, een jaarverslag stuur je namelijk ook niet alleen naar de werknemers binnen het bedrijf, maar ook naar andere belanghebbenden zoals bijvoorbeeld klanten of andere stakeholders.

Wij kunnen je hierbij helpen en ondersteunen je bij het het hele traject, van eerste opmaak tot eventuele verzending of online plaatsing. Daarvoor kijken wij altijd naar wat voor soort bedrijf of organisatie het is en welke optie dan het beste bij de doelgroep past. Wij denken dus altijd met je mee om tot het beste eindresultaat te komen. Samen zorgen we voor een onvergetelijk jaarverslag voor jouw doelgroep.

Wat is de kracht van een offline jaarverslag?Tegenwoordig worden verslagen steeds vaker online gepubliceerd, maar dat betekent niet dat dit automatisch de juiste keuze is voor het publiceren van jouw jaarverslag. Een gedrukt jaarverslag straalt kwaliteit uit en maakt jouw bedrijf tastbaar voor de stakeholders. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om beide manieren te combineren. Zo kun je een verkorte versie van het offline jaarverslag versturen en daarin doorverwijzen naar het online jaarverslag.

Welke versie je ook kiest, is natuurlijk geheel afhankelijk van de doelgroep. Maar bij Vanderperk maakt het niet uit of je of kiest voor online of offline. Wij zorgen er altijd voor dat het jaarverslag mooi vormgegeven is en geheel naar wens is voordat we het versturen of voor het gepubliceerd wordt.

Online jaarverslag laten makenEen jaarverslag kan dus ook online gepubliceerd worden. Aanvankelijk wordt er bij het maken van een jaarverslag vaak gedacht aan stoffige teksten vol met cijfers. Maar in de realiteit is het tegendeel waar. Online verslagen kunnen erg aantrekkelijk gemaakt worden door middel van eindeloze mogelijkheden. Denk aan de vormgeving waarbij belangrijke cijfers opgelicht kunnen worden of waar je de belangrijke informatie citeert. Het is allemaal mogelijk.

Een online jaarverslag kent enkele voordelen ten opzichte van een offline jaarverslag. Zo kun je in een online jaarverslag gemakkelijk media toevoegen. Daarnaast word je niet alleen beperkt tot het gebruik van afbeeldingen want in een online jaarverslag is ook video mogelijk. Daarnaast kun je deze eenvoudig delen, wat resulteert in meer lezers. Dit laatste kun je overigens eenvoudig meten met verschillende publicatietools.

Maak gebruik van ons verzendhuisJe kunt ervoor kiezen om het gehele traject door ons te laten verzorgen. Denk hierbij aan de opmaak van het jaarverslag tot aan de verzending. Vanderperk Groep heeft een eigen verzendhuis, daardoor kun je jouw jaarverslag heel eenvoudig door ons laten versturen. Uiteraard bepaal je nog steeds zelf wie je ontvangers zijn en hoe het jaarverslag eruit komt te zien. Het voordeel is dat wij je volledig ontzorgen en je niet hoeft om te kijken naar de verzending van het jaarverslag.

Klaar om jouw jaarverslag te laten drukken?Wil je een jaarverslag laten drukken? Of ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. We sparren graag samen over de beste keuzes voor jouw jaarverslag.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?