• Home
  • Jaarverslag drukken

Jaarverslag drukken? Zowel on- als offline mogelijk.

Leestijd 5 minuten
Wil je een jaarverslag laten drukken? In een jaarverslag kun je belanghebbenden vertellen wat er binnen het bedrijf, stichting of organisatie allemaal is gebeurd in het afgelopen jaar. Een jaarverslag stuur je dan ook vaak niet alleen naar de werknemers binnen het bedrijf, maar ook naar andere belanghebbenden zoals bijvoorbeeld klanten of andere stakeholders.

Jaarverslag drukken bij Vanderperk Groep


Bij het versturen van een jaarverslag is het van belang dat het een professionele uitstraling heeft. Daar kan Vanderperk Groep je bij helpen. Wij kijken altijd naar wat voor soort bedrijf of organisatie het is en welke optie dan het beste bij de doelgroep past. Wij denken dus altijd met je mee om tot het beste eindresultaat te komen.

Vanderperk Groep ondersteunt je bij het maken van een jaarverslag tijdens het hele traject. Van eerste opmaak tot de eventuele verzending of online plaatsing van het jaarverslag. Samen met jou zorgen we ervoor dat het jaarverslag onvergetelijk wordt voor jouw doelgroep.

Maak gebruik van ons verzendhuis


Je kunt ervoor kiezen om het gehele traject door ons te laten uitvoeren. Dus van opmaak van het jaarverslag tot aan verzending. Vanderperk Groep heeft een eigen verzendhuis, daardoor kun je jouw jaarverslag heel eenvoudig door ons laten versturen. Uiteraard bepaal je nog steeds zelf wie je ontvangers zijn en hoe het jaarverslag eruit komt te zien. Het voordeel is dat wij je volledig ontzorgen en je niet hoeft om te kijken naar de verzending van het jaarverslag.

Online jaarverslag maken


Wist je dat je een jaarverslag zowel on- als offline kunt publiceren? Bij het maken van een jaarverslag wordt vaak gedacht aan saaie en feitelijke teksten, terwijl dit tegenwoordig al veel moderner kan. Zeker wanneer je dit digitaal doet, zijn er eindeloos veel mogelijkheden om je verhaal nog mooier vorm te geven.

De eindeloze mogelijkheden van een online jaarverslag


Een online jaarverslag kent enkele voordelen ten opzichte van een offline jaarverslag. Zo kun je in een online jaarverslag gemakkelijk media toevoegen. Je wordt niet alleen beperkt tot het gebruik van afbeeldingen want in een online jaarverslag is ook video mogelijk. Daarnaast kun je deze eenvoudig delen, wat resulteert in meer lezers. Dit laatste kun je overigens eenvoudig meten met verschillende publicatietools.

De kracht van een offline jaarverslag


Online wordt steeds groter, maar dat betekend niet dat dit automatisch de juiste keuze is voor het publiceren van uw jaarverslag. Een gedrukt jaarverslag straalt kwaliteit uit en geeft maakt jouw bedrijf tastbaar voor de stakeholders. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om beide te combineren. Zo kun je een verkorte versie van het offline jaarverslag versturen en daarin doorverwijzen naar het online jaarverslag.

Welke versie je ook kiest, is natuurlijk geheel afhankelijk van de doelgroep. Maar of je nu kiest voor online of offline, wij zorgen er altijd voor dat het jaarverslag mooi vormgegeven is en geheel naar wens is voordat we het versturen.

Ontdek de verschillen

Een jaarverslag laten drukken?


Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: