• Home
  • Jaarboek drukken

Jaarboek drukken: een herinnering voor altijd

Een jaarboek is een prachtige, tastbare herinnering aan alle mooie en noemenswaardige momenten van afgelopen jaar. Heb je met jouw bedrijf een succesvol (eerste) jaar achter de rug? Of heb je afgelopen jaar veel bijzondere momenten meegemaakt? Laat een jaarboek drukken! Ook wanneer je op zoek naar een ervaren partner die de fotojaarboeken voor jouw eindexamenleerlingen kan drukken ben je bij Vanderperk Groep aan het juiste adres.

Zoals je ziet, kan een jaarboek voor veel gelegenheden en organisaties gebruikt worden. Het is een creatieve manier om vorm te geven aan een onvergetelijk jaar. Of dit nu voor een bedrijf, stichting of school is: een jaarboek leent zich voor iedere gelegenheid. Een jaarboek is een manier om leerlingen, medewerkers, partners en leveranciers te verrassen met mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Het wordt extra waardevol wanneer je korte verhaaltjes, interviews of prestaties van betrokkene hierin meeneemt.

Een jaarboek voor bedrijven en stichtingen


Als stichting of bedrijf maak je in een jaar tijd veel mee. Hoe leuk is het dan om een aantal van deze momenten vast te leggen in een jaarboek? Het gaat hierbij niet alleen om behaalde doelstellingen, ook grappige anekdotes, interviews met medewerkers of partners en interessante teksten kunnen hierin centraal staan. Wees vooral creatief! Dat laatste kunnen wij je bij helpen.

Onze vormgevers helpen je graag om jouw jaarboek mooi vorm te geven. Hierbij staan je wensen centraal en houden we rekening met je huisstijl en doelgroep. Vanzelfsprekend drukken we je jaarboek in de hoogste kwaliteit, waarbij we kiezen voor de juiste afwerking. Je hebt ontzettend veel keuzemogelijkheden om je jaarboek mooi af te werken, wij zullen je hierin adviseren wat voor jou de juiste keuze is.

Fotojaarboek voor eindexamenleerlingen


Een fotojaarboek is een mooie manier om het behalen van een diploma te vieren. Vaak is het gebruikelijk om voor eindexamenkandidaten een fotojaarboek te maken. Meestal wordt deze door een aantal leerlingen zelf samengesteld. Van toen- en nu foto’s tot top-10 lijstjes en grappige tekstjes van de leerlingen zelf. Toch is het waardevol om een specialist in te schakelen die je ondersteunt bij al deze stappen.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor het drukken van een jaarboek?


De vormgeving en productie van je jaarboek gebeurt in-huis. In onze drukkerij en boekbinderij verwerken we je opdracht tot een prachtig en memorabel eindresultaat. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of wilt je direct een aanvraag doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?