Handleiding: Toegang verlenen tot Facebook Bedrijfsmanager

Leestijd 3 minuten
Als wij als Vanderperk Groep voor jouw organisatie aan de slag gaan met Facebook adverteren, dan hebben wij toegang nodig tot jou Bedrijfsmanager en bijbehorende accounts. Heb je nog geen Bedrijfsmanager account en bijbehorend advertentieaccount? Volg dan eerst deze handleiding: Zo begin je met Facebook Adverteren. Zodra je Bedrijfsmanager gereed is, kun je Vanderperk Groep toegang verlenen. Daarvoor volg je onderstaande stappen.

Stap 1: log in op business.facebook.com


Ga naar www.business.facebook.com en log in als je dat nog niet hebt gedaan.

Stap 2: voeg Vanderperk Groep toe als gebruiker


Klik links in het menu op Bedrijfsinstellingen. Je komt nu uit bij Gebruikers en het kopje Personen. Klik vervolgens op Toevoegen.

Stap1

Stap2

Om Vanderperk Groep toegang te geven voer je het e-mailadres online@vanderperk.nl in. Vink Beheerderstoegang aan en klik op Volgende.

Stap3

Stap 3: de juiste rechten verlenen


Op het volgende scherm kies je de bedrijfsmiddelen waartoe je Vanderperk Groep toegang wilt geven. Om voor je te kunnen adverteren hebben we toegang nodig tot het advertentieaccount en de bijbehorende pagina. Selecteer onder Pagina’s de pagina waaraan je ons wilt toevoegen. Vervolgens vink je rechts aan welke toestemmingen je ons wilt verlenen. Je kunt ons beheerdertoegang verlenen, maar Inhoud publiceren is voldoende.

Stap4

Onder Advertentieaccounts selecteer je het account waarop wij kunnen adverteren. Vink hierbij Advertentieaccount beheren aan. Heb je gekoppelde catalogi of apps? Dan kun je ons daarvoor op dezelfde wijze toegang geven. Heb je al het nodige aangevinkt? Klik dan op Uitnodigen.

Stap5

Vervolgens krijg je een bevestiging dat de uitnodiging is verstuurd. In het overzicht van personen staat de uitnodiging ook op In behandeling.

Stap 4: klaar!


Je hebt Vanderperk Groep nu de juiste rechten gegeven om aan de slag te gaan met adverteren. Wij gaan voor je aan de slag!

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?