Handleiding: Toegang verlenen tot Facebook Advertentieaccount

Leestijd 2 minuten
Als wij als Vanderperk Groep voor jouw organisatie aan de slag gaan met Facebook adverteren, dan hebben wij toegang nodig tot een Advertentieaccount en bijbehorende pagina. Heb je nog geen Bedrijfsmanager account en bijbehorend advertentieaccount? Volg dan eerst deze handleiding: Zo begin je met Facebook Adverteren. Zodra je Bedrijfsmanager gereed is, kun je Vanderperk Groep toegang verlenen. Daarvoor volg je onderstaande stappen.

Stap 1: log in op business.facebook.com


Ga naar www.business.facebook.com en log in als je dat nog niet hebt gedaan. Doe dit met een account dat genoeg rechten heeft tot het bedrijfs- en advertentieaccount.

Stap 2: voeg Vanderperk Groep toe als gebruiker


Klik links in het menu op Bedrijfsinstellingen. Ga vervolgens naar het kopje Accounts en klik op Advertentieaccounts. Heb je meerdere advertentieaccounts? Zorg dat de juiste geselecteerd is.

Stap 2 - advertentieaccount rechten verlenen

Stap 2 - advertentieaccount rechten verlenen

Om Vanderperk Groep toegang te geven klik je op de knop Partners toewijzen. Je kunt ons hier toevoegen door ons Bedrijfs-ID in te voeren.

Stap 3: de juiste rechten verlenen


Hier voer je het Bedrijfs-ID van Vanderperk Groep in. Deze is als volgt: 596401607188520. Daarnaast verleen je de juiste rechten. Selecteer daarvoor Advertentieaccount beheren. De bovenstaande punten worden hierdoor automatisch aangevinkt. Uiteraard zullen we nooit iets wijzigen aan je advertentieaccount zonder dat eerst met je te overleggen.

Stap 3 - advertentieaccount rechten verlenen

Vervolgens klik je op Volgende en je bent klaar.

Stap 4: klaar!


Je hebt Vanderperk Groep nu de juiste rechten gegeven om voor je te kunnen gaan adverteren. Wij gaan voor je aan de slag!

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?