Je eigen flyer ontwerpen

Leestijd 5 minuten
Organiseer je een evenement, wil je de aandacht trekken voor een bepaalde actie of juist naamsbekendheid krijgen voor je bedrijf? Een flyer is een effectieve én voordelige keuze om je doelgroep te bereiken. Hoe gaat dit in zijn werk? Eerst ga je je flyer ontwerpen, vervolgens laat je deze drukken en natuurlijk moet deze daarna nog verspreid worden. Ingewikkeld? Laat het over aan Vanderperk Groep, zodat je jezelf kunt bezig houden met waar je écht goed in bent: het runnen van jouw bedrijf!

Goede flyer ontwerpen


Hoe ontwerp je nou een goede flyer? Een aantal elementen zijn hiervoor belangrijk.
De flyer moet direct aanspreken, in één oogopslag moeten lezers kunnen zien wat je doel is én wat het hen oplevert. Kunnen ze een evenement bezoeken, krijgen ze korting of een gratis product? Zorg ervoor bij je flyer ontwerpen voor dat deze een voordeel bevat dat de lezers niet willen missen.

Ontvangers moeten direct zien dat het om een flyer van jouw bedrijf gaat. Dit doe je door de huisstijl hierop over te nemen, het logo toe te voegen en de lezer aan te spreken zoals je dit ook zou doen wanneer de klant voor je staat. Een makkelijke manier om je flyer te ontwerpen is om de hoofdkleur uit je huisstijl te nemen als basis of juist voor de belangrijkste accenten.
 
Het ontwerpen van een flyer op zo’n manier dat deze direct aanspreekt is niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Om te beginnen heb je de juiste software nodig en moet je op de hoogte zijn van de laatste trends. Vervolgens moet je het design zó maken dat deze uniek is en boven andere flyers uitsteekt. Dit kun je overigens ook letterlijk nemen, kies bijvoorbeeld voor een afwijkende afmeting zodat de flyer opvalt.
De grafisch ontwerpers van Vanderperk Groep hebben een passie voor ontwerpen van zakelijk drukwerk zoals flyers. Zij helpen je dan ook graag om de juiste ontwerpkeuzes te maken.

Drukken en verspreiding


Nu het digitale ontwerp van je flyer gereed is, moet deze worden omgezet in een fysiek product. In de drukkerij van Vanderperk Groep is het mogelijk om je flyer te drukken op verschillende soorten papier, zodat de flyer helemaal naar jouw zin is.
Vervolgens kun je gebruik maken van het verzendhuis van Vanderperk Groep. Dan verzorgen wij de verzending. Zo nemen je we het hele proces uit handen en zorgen we ervoor dat de flyer bij jouw doelgroep terecht komt.

Mag Vanderperk Groep jouw flyer ontwerpen?


Overtuigd van de kracht van onze service? Kies dan voor Vanderperk Groep als betrouwbare partner om jouw flyer te ontwerpen, drukken en verzenden. Wil je een keer sparren over je ideeen? Neem dan zeker contact met ons op. Direct een offerte opvragen? Ook dat kan natuurlijk. We gaan graag voor je aan de slag!

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: