• Home
  • Flyer of folder laten drukken

Een flyer of folder laten drukken?

Een flyer of een folder is een van de meest voorkomende, tevens effectieve, methoden van offline promotie. Beide producten moeten een unieke boodschap overbrengen aan de ontvanger, echter dienen ze allebei voor een ander doel.

Dit zijn de verschillen tussen een flyer en folder


De termen flyer en folder worden regelmatig door elkaar gebruikt, echter zijn het twee heel verschillende producten die beide een andere functie dienen. Zo bestaat een flyer altijd uit één enkel blad, wat aan een of aan beide zijden bedrukt kan worden. Een folder daarentegen wordt altijd gevouwen, dit kan op meerdere manieren, en kan op meerdere kanten bedrukt worden.

Wil je mensen nieuwsgierig maken? Bijvoorbeeld voor een evenement of een goede deal? Gebruik dan een flyer. Een flyer is namelijk geschikt voor een korte boodschap, die direct duidelijk overkomt bij de ontvanger. Wil je informeren? Dan is een folder het geschikte medium. Doordat je in een folder over meer ruimte beschikt, kun je meer informatie vertellen over uw product, dienst of bedrijf.

Zijn een folder en een brochure hetzelfde?


Nee, een folder en brochure zijn niet hetzelfde. Ook deze termen worden vaak met elkaar verward, echter worden beide producten voor een ander doeleinde gebruikt. Een folder bestaat uit één vel gevouwen drukwerk. Een brochure kan daarentegen uit meerdere vellen bestaan. Iets wat vaak voorkomt is dat een folder voorafgaat aan een brochure. Bijvoorbeeld wanneer de ontvanger naar aanleiding van een folder meer informatie wilt, ontvangt hij vervolgens de brochure die dieper op het onderwerp ingaat.

Een flyer of folder laten maken


Wilt je een flyer of folder laten maken? We helpen je graag om ervoor te zorgen dat je een onuitwisbare indruk achterlaat bij je doelgroep. Zowel een flyer als een folder is mogelijk in elk gewenste vorm en formaat. Onze designers zorgen ervoor dat het ontwerp van de flyer of folder uniek is, en de boodschap op onderscheidende wijze overgebracht wordt bij jouw lezer. We denken met je mee, geven advies en we zorgen voor de eventuele opmaak, productie en verzending. Uiteraard kun je ook zelf een ontwerp aanleveren, zodat wij vervolgens het drukwerk verzorgen.

Je boodschap verzenden


Laat je folder of flyer in heel de regio verspreiden, zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Dit kan namelijk door gebruik te maken van ons verzendhuis. Zo hoef je geen kostbare tijd te stoppen in het verspreiden van de folders of flyers, maar wordt dit voor je gedaan. Jij bepaalt zelf wie de ontvangers zijn en wanneer je drukwerk verstuurd wordt. Door hiervoor te kiezen gebeurt alles onder één dak en wordt je volledig ontzorgd.

Ook jouw flyer of folder door Vanderperk Groep laten ontwerpen en drukken?

* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?