• Home
  • Donateursmagazine

Donateursmagazine

Een donateursmagazine is een belangrijk communicatiemiddel om donateurs te binden, behouden en enthousiasmeren voor jouw organisatie. Bovendien geeft het jou de mogelijkheid om hen persoonlijk te bedanken voor hun loyaliteit en hen op de hoogte te houden van de bijdrage aan het goede doel. Wil jij een donateursmagazine laten maken? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek.

Onderhoud relaties voor meer loyaliteit


Als jouw donateurs al een tijdje niks meer van je hebben gehoord zul je merken dat hun loyaliteit langzaam minder wordt. Het is belangrijk om regelmatig contact te onderhouden om zo aan jullie relatie te blijven bouwen. Een donateursmagazine is een van de mogelijkheden om jouw waardering voor hen te laten blijken. Het biedt ruimte om uit te wijden over specifieke onderwerpen, of donateurs die een belangrijke bijdrage hebben geleverd in het zonnetje te zetten.

Wil je een stapje extra doen? Creëer bijvoorbeeld eens in het kwartaal een aparte nieuwsbrief of (e-)magazine speciaal voor periodieke donateurs. Zij zijn minstens zo belangrijk voor het voortbestaan van jouw organisatie als de ‘vaste’ donateurs. Geef hen het gevoel dat ze belangrijk zijn, door net een beetje extra aandacht aan hen te schenken. Onthoud: maandelijkse donateurs, kunnen ook levenslange ambassadeurs van jouw missie worden.

Meer binding en hogere betrokkenheid


In het algemeen geldt dat een donateursmagazine een positieve invloed heeft op de binding met het goede doel. Daarnaast geeft een donateursblad een positieve boost aan de betrokkenheid bij het merk. Maar niet ieder magazine heeft dezelfde doelstelling. Weet jij wat jouw doelstelling is? Dit kan bijvoorbeeld het vergroten van de loyaliteit zijn, maar ook het vergroten van het aantal donaties. Zo kan transparantie over de uitgaven en bestedingen een positieve invloed hebben, doordat donateurs meer inzicht krijgen in wat er gebeurt met hun donaties.

Volledige aandacht voor het merk


Een magazine voor donateurs is bij uitstek het geschikte medium om jouw boodschap en bijbehorend verhaal te vertellen. Je hebt genoeg ruimte om jouw verhaal onder de aandacht te brengen en ruimte voor nuance en beeld. Donateursmagazines worden over het algemeen aandachtig gelezen, zonder dat de lezer wordt afgeleid door inkomende appjes, banners of andere posts en berichten. Maak daar goed gebruik van door een inspirerend en doeltreffend verhaal neer te zetten. Heb je daar hulp bij nodig? Wij helpen je graag.

Donateursmagazine laten drukken door Vanderperk


Als je een donateursmagazine wilt laten drukken, ben je bij Vanderperk Groep aan het juiste adres. Het ontwerpen, vormgeven, drukken en distributie van een magazine is een combinatie van alle raakvlakken van onze expertise. We helpen je graag bij het creëren van een overtuigend en inspirerend donateursmagazine. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?