Lesmateriaal uitgeven of produceren? Vanderperk is specialist!

Leestijd 3 minuten

Lesboeken produceren


Lesboeken produceren of uitgeven? Vanderperk Groep heeft jarenlange ervaring in het drukken en ontwikkelen van lesmethodes. Wij kunnen je daarom adviseren in het ontwikkelen en drukken van een geschikte lesmethode. Daarnaast worden lesboeken regelmatig opengeslagen en gebruikt, daardoor moeten de boeken wel tegen een stootje kunnen. Helemaal wanneer ze van school mee naar huis worden genomen en andersom. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste materiaal en het ontwerpen van de lesmethode.

Lesmateriaal drukken


Vanderperk Groep kan de lesmethodes in huis drukken. Bovendien kunnen we indien nodig ervoor zorgen dat de leerlingen hun boeken op het juiste moment thuisbezorgd krijgen. Moeten de lesboeken juist op school opgehaald worden? Ook dan zorgen wij ervoor dat je de lesboeken op tijd in huis hebt.

Digitale lesmethode


Heb je een lesmethode ontwikkeld en ben je op zoek naar een bedrijf die dit voor je kan digitaliseren? Of ben je naast een bedrijf dat zowel de lesboeken kan produceren en uitgeven, tevens op zoek naar een bedrijf dat ook een digitale methode kan ontwikkelen? Ook daar kun je bij Van der Perk voor terecht. Zo kunnen we het werkboek digitaliseren en aanvullen met interactieve vragen en toetsmethoden.

Behalve Druk en Print, maken we binnen Vanderperk Groep onder andere ook websites, webapplicaties en apps. Daardoor kunnen wij behalve een lesmethode ontwikkelen, ook een digitale lesmethode voor je ontwikkelen die naadloos bij het lesmateriaal aansluit.

Lesmethode ontwikkelen


Wil je je eigen lesmethode ontwikkelen? Dan kunnen we je daarbij adviseren. Door de jaren heen hebben we al meerdere lesmethodes ontwikkeld en geproduceerd, daardoor weten we precies hoe we lesmateriaal moeten vormgeven. Ook wanneer je voor een ander doeleinde een lesmethode wilt laten ontwikkelen, kunnen we je daarbij helpen.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: