• Home
  • CMS-onderhoudscontract

CMS-onderhoudscontract

Wanneer Vanderperk Groep jouw website levert, voldoet deze volledig aan je wensen. We zorgen ervoor dat je website er op ieder beeldscherm mooi uitziet en aan de nieuwste technieken en eisen van dit moment voldoet. Echter staat de techniek niet stil en veranderen de wensen van bezoekers heel snel. Omdat een website een belangrijk medium is in de communicatie met je doelgroep, wil je vanzelfsprekend dat deze altijd, snel en veilig te bereiken is.

Vanderperk Groep biedt je daarom een CMS-onderhoudscontract aan. Wij zorgen er dan voor dat de technieken van je website up-to-date blijven en dat de beveiliging tot de puntjes is geregeld. Om het overzichtelijk te houden hebben we een pakket samengesteld met daarin de belangrijkste zaken met betrekking tot het onderhoud van je website.

Wat houdt het CMS-onderhoudscontract in?


Door het CMS technisch up-to-date te houden, wordt voorkomen dat er misbruik gemaakt kan worden van eventuele kwetsbaarheden. Ook wordt er gezorgd voor een reservekopie van alle website-gerelateerde-data. Het is voor jou en ons belangrijk dat je website altijd online is. Daarom wordt de server 24/7 gemonitord op eventuele downtijd, zodat wij altijd snel kunnen ingrijpen, soms nog voordat je websitebezoekers hier hinder van zullen ondervinden.

Daarnaast werken we continu aan het verbeteren van het gebruiksgemak van het CMS. Als je wensen heeft, geef deze dan alsjeblieft aan ons door. Indien deze wens door meerdere klanten wordt aangevraagd, zal deze op de ‘feature-request-lijst’ komen. Deze lijst wordt geprioriteerd verwerkt, dus soms moet je wachten op jouw gewenste verbeteringen. Kun je niet wachten met het doorvoeren van deze verbeteringen? Tegen meerprijs kun je deze wensen sneller door ons laten uitvoeren.

Klantvriendelijkheid is voor ons erg belangrijk. Daarom kun je altijd bij ons terecht voor gebruikersvragen rondom CMS. Om hier toch een tijdslimiet aan te stellen, kun je maximaal 1 uur per maand bij ons terecht voor vragen rondom het CMS. In de praktijk is het nog nooit voorgekomen dat klanten meer support(tijd) nodig hadden.

Kort samengevat:


Reservekopieën:
dagelijks
Reservekopie bewaartijd:
14 dagen
Veiligheidscontrole en updates:
per kwartaal
Gebruikersvragen CMS:
1 uur per maand telefonisch/e-mail (max. 2 websitebeheerders)
Monitoring website:
24/7

In het CMS-onderhoudscontract is het veranderen van de vormgeving van de website niet inbegrepen. Vanderperk Groep zorgt ervoor dat de opmaak van je website hetzelfde blijft na het updaten van het CMS. Hierdoor is het mogelijk dat er kleine aanpassingen optreden.

Heb je verdere vragen of wil je dat jouw website altijd veilig en up-to-date is? Neem geheel vrijblijvend contact op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?