• Home
  • Clubblad printen

Clubblad printen

Sportclubs en verenigingen maken vaak gebruik van een clubblad om hun leden te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de club. Het is het uitgelezen medium om mijlpalen, ontwikkelingen en gebeurtenissen te delen. Wil jij een clubblad printen? Zowel voor een grote als kleine oplage kun je bij Vanderperk Groep terecht. Eenmalig of terugkerend, wel of niet door ons laten verzenden, alles is mogelijk.

Vormgeving


Staan er bijzondere wedstrijden op de agenda? Of vieren jullie binnenkort een feestelijk jubileum? Wij helpen je graag bij het krachtig en professioneel vormgeven van jullie clubblad. Uiteraard houden we rekening met de huisstijl van jullie vereniging. Onze ervaren designers verwerken alle aangeleverde informatie tot een mooi geheel. Zo ligt het blad compleet op één lijn met jullie club of vereniging.

Clubblad printen


Wil je een clubblad laten printen? Wanneer het aantal pagina’s een veelvoud is van vier, kunnen wij het clubblad geheel dubbelzijdig printen. Je bepaalt zelf het formaat, A4, A5, A6 of een ander formaat. Je kunt het bestand digitaal bij ons aanleveren, je bepaalt zelf of jij zelf of wij de opmaak voor je verzorgen. Je kunt ervoor kiezen om het blad als magazine of brochure te laten printen, dus in het midden geniet of gevouwen. We adviseren graag wat het beste bij jullie club of vereniging past.

Snelle levering


Je hebt bij ons de mogelijkheid om je bestanden digitaal aan te leveren. Hierdoor kunnen wij jouw bestelling ontzettend snel verwerken. Mits er geen aanpassingen gedaan hoeven te worden kan het document direct naar de digitale printer verstuurd worden. Bij het drukken van clubbladen kiezen we overwegend voor digitaal printen, mede door laatstgenoemde reden. Drukwerk uit onze digitale drukkerij is van de beste kwaliteit en ligt snel voor u gereed.

Maak gebruik van ons verzendhuis


Door het clubblad door ons te laten verspreiden heeft u zelf geen omkijken naar de verzending ervan. Het verzendhuis is onderdeel van onze drukkerij en biedt een stukje ontzorging voor onze klanten. Vanuit het verzendhuis verzenden we het clubblad naar de door jouw aangeleverde adressen.

Clubblad laten printen?


Neem contact met ons op! Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en samen gaan we aan de slag met het creëren van een ijzersterk clubblad.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?