• Home
  • Clubblad laten drukken

Clubblad laten drukken? Professioneel blad met een ijzersterke uitstraling

Leestijd 4 minuten
Optimale betrokkenheid met je leden?  Een clubblad is een mooie manier om je leden te informeren over de laatste ontwikkelingen van je club of vereniging. In een clubblad (contactblad) kun je mooie mijlpalen delen en jouw leden op de hoogte houden van aankomende evenementen en gebeurtenissen.

Je kunt bij Vanderperk Groep terecht voor al je drukwerk, zo ook voor een fraai clubblad. We beschikken over onze eigen druk- en binderij zodat we je drukwerk snel en in een goede kwaliteit kunnen drukken. Of je nu een grote club heeft, of een ietwat kleinere vereniging, je kunt voor kleine én grote oplages bij ons terecht.

Voor autoclubs


Je leden informeren over nieuwe technieken, aankomende evenementen, restauratie projecten en nieuwe of juist oude modellen? Dan is een clubblad een perfect middel om bovengenoemde naar je leden en vrijwilligers te communiceren. Ook is het een mooi communicatiemiddel om bijzondere verhalen van je leden te delen. Bij Vanderperk Groep kunnen we een krachtig en professioneel clubblad voor je vormgeven, drukken en verzenden.

Voor sportclubs en verenigingen


Staan er bijzondere wedstrijden op de agenda? Heeft je club een buitengewone prestatie geleverd of staan er leuke evenementen op de planning? Ook dan kun je via een clubblad alle gebeurtenissen met je leden en vrijwilligers delen. Ook bepaalde mededelingen vanuit het bestuur, die heel de club aangaat, kun je hierin vermelden. We denken graag met je mee hoe je jouw clubblad zo goed mogelijk kunt vormgeven zodat de juiste informatie goed overkomt bij je leden..

Clubblad maken en drukken


Wil je jouw clubblad laten drukken door een professionele partij? Je kunt het realiseren van je clubblad compleet uit handen geven, van het ontwerpen en vormgeven tot het drukken en versturen. Samen met jou kiezen we voor de juiste vormgeving, dat past bij de boodschap die je wilt overbrengen.

Voor het drukken van je clubblad kun je kiezen uit diverse mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor offset drukken of digitaal printen. We lichten je graag in over de verschillende mogelijkheden en welke productiemethode het beste bij jouw situatie past.

Je clubblad naar je lezers versturen?


Je kunt er ook voor kiezen om je clubblad door Vanderperk Groep te laten versturen. We beschikken over ons eigen verzendhuis waardoor we eenvoudig je clubblad kunnen verspreiden. Uiteraard heb je zelf nog steeds de controle over de verzending van jouw clubblad en bepaal je zelf wie de ontvangers zijn. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met alle gegevens conform de AVG.

Heb je interesse in het drukken van jouw clubblad bij Vanderperk Groep? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons even.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?