• Home
  • Clubblad laten drukken

Clubblad laten drukken? Professioneel blad met een ijzersterke uitstraling

Optimale betrokkenheid met je leden?  Een clubblad is een mooie manier om uw leden te informeren over de laatste ontwikkelingen van uw club of vereniging. In een clubblad (contactblad) kunt u mooie mijlpalen delen en uw leden op de hoogte houden van aankomende evenementen en gebeurtenissen.

U kunt bij Vanderperk Groep terecht voor al uw drukwerk, zo ook voor een fraai clubblad. We beschikken over onze eigen druk- en binderij zodat we uw drukwerk snel en in een goede kwaliteit kunnen drukken. Of u nu een grote club heeft, of een ietwat kleinere vereniging, u kunt voor kleine én grote oplages bij ons terecht.

Voor autoclubs


Uw leden informeren over nieuwe technieken, aankomende evenementen, restauratie projecten en nieuwe of juist oude modellen? Dan is een clubblad een perfect middel om bovengenoemde naar uw leden en vrijwilligers te communiceren. Ook is het een mooi communicatiemiddel om bijzondere verhalen van uw leden te delen. Bij Vanderperk Groep kunnen we een krachtig en professioneel clubblad voor u vormgeven, drukken en verzenden.

Voor sportclubs en verenigingen


Staan er bijzondere wedstrijden op de agenda? Heeft uw club een buitengewone prestatie geleverd of staan er leuke evenementen op de planning? Ook dan kunt u via een clubblad alle gebeurtenissen met uw leden en vrijwilligers delen. Ook bepaalde mededelingen vanuit het bestuur, die heel de club aangaat, kunt u hierin vermelden. We denken graag met u mee hoe u uw clubblad zo goed mogelijk kunt vormgeven zodat de juiste informatie goed overkomt bij uw leden..

Clubblad maken en drukken


Wilt u uw clubblad laten drukken door een professionele partij? U kunt het realiseren van uw clubblad compleet uit handen geven, van het ontwerpen en vormgeven tot het drukken en versturen. Samen met u kiezen we voor de juiste vormgeving, dat past bij de boodschap die u wilt overbrengen.

Voor het drukken van uw clubblad kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor offset drukken of digitaal printen. We lichten u graag in over de verschillende mogelijkheden en welke productiemethode het beste bij uw situatie past.

Uw clubblad naar uw lezers versturen?


U kunt er ook voor kiezen om uw clubblad door Vanderperk Groep te laten versturen. We beschikken over ons eigen verzendhuis waardoor we eenvoudig uw clubblad kunnen verspreiden. Uiteraard heeft u zelf nog steeds de controle over de verzending van uw clubblad en bepaalt u zelf wie uw ontvangers zijn. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met alle gegevens conform de AVG.

Heeft u interesse in het drukken van uw clubblad bij Vanderperk Groep? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: