• Home
  • Bladen drukker en ontwerper

Bladen drukker en ontwerper

Leestijd 4 minuten
Wil je een blad laten maken? Vanderperk Groep is een bladen drukker en ontwerper gespecialiseerd in magazines, tijdschriften, clubbladen, periodieken en nieuwsbrieven. We bieden je het volledige pakket van ontwerp tot verzending. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je vrijblijvend een prijsopgave? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vormgeving en ontwerp


Vanderperk Groep kan je van A tot Z ontzorgen op het gebied van vormgeving, ontwerp, drukwerk en verzending. We kunnen het volledige proces voor je uit handen nemen zodat jij je handen vrij hebt voor andere zaken. Uiteraard heb je alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën, in combinatie met de kennis en kunde van onze designers maken we van jouw blad iets unieks en iets eigens.

We kijken onder andere naar de doelgroep, de boodschap en houden rekening met de huisstijl van jouw organisatie. We creëren een perfecte balans tussen alle bovengenoemde factoren en leveren een ijzersterk eindresultaat.

Professioneel drukwerk


De kwaliteit van het magazine of tijdschrift wordt grotendeels bepaald door het drukwerk. In onze drukkerij bieden we twee mogelijkheden voor het drukken van jouw blad, namelijk offset drukken en digitaal printen. Afhankelijk van jouw wensen maken we een keuze tussen deze twee druktechnieken. Zo biedt digitaal printen meer mogelijkheden tot personalisatie maar kan offset drukken een kostenvoordeel opleveren bij grote oplages.

Behalve de druktechnieken bieden we ook verschillende bindwijzen voor het samenvoegen van het blad. Je kunt het magazine of tijdschrift laten hechten met een nietje maar ook kiezen voor lijmen. Iedere bindwijze heeft zijn eigen voor- en nadelen, deze lichten we graag aan je toe.

Vanderperk Groep maakt het verschil


Er zijn online vele aanbieders van drukwerk te vinden. Vanderperk Groep onderscheidt zich door een goede service te bieden waarbij persoonlijk contact en korte lijntjes voorop staan. Daarnaast bieden we een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Laat je verrassen door professioneel drukwerk en de veelzijdige mogelijkheden die onze drukkerij je kan bieden.

Heb je vragen, wil je je laten adviseren, of ben je benieuwd wat Vanderperk Groep voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?