• Home
  • Bedrijfsvideo laten maken

Bedrijfsvideo laten maken

Leestijd 3 minuten
Zit jij er aan te denken om een bedrijfsvideo te laten maken? Dat is een goed idee. Een video zegt meer dan duizend woorden. Door je bedrijf aantrekkelijk in beeld te brengen en kijkers op deze leuke manier van informatie te voorzien genereer je veel potentiële klanten. Maar bij een goede video komt veel kijken. Waarom zou je kiezen voor een bedrijfsvideo? En hoe kunnen wij jou daarbij helpen? Je leest het hier allemaal!

Waarom kiezen voor een video?


1. Een video is een heel geschikte manier om je boodschap over te brengen. Beelden zeggen zoveel meer dan alleen woorden.
2. Potentiële klanten kiezen liever voor het kijken van een video dan het lezen van een lap tekst.
3. Het is onderzocht dat de boodschap van een video langer blijft hangen bij mensen.
4. Een krachtige bedrijfsvideo zorgt ervoor dat je kijker het gevoel heeft je bedrijf goed te kennen. Dat zorgt er weer voor dat de kans groter wordt dat ze klant worden.
5. Je kunt video gebruiken om veel verschillende boodschappen over te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een productvideo, instructievideo, portretvideo of bedrijfsvideo.

Bedrijfsvideo laten maken door Vanderperk Groep


Een goede bedrijfsvideo vraagt om een gerichte aanpak. Als je er voor kiest om je bedrijfsvideo door ons te laten maken pakken wij dit professioneel aan. We gaan eerst met jou in gesprek om je wensen en ideeën te bespreken. We stellen het doel vast dat we met de video willen bereiken. Je wil natuurlijk dat de juiste boodschap overgebracht wordt in je bedrijfsvideo. Vervolgens gaan we aan de slag met het filmen en bewerken van jouw video. Wij zetten altijd net dat stapje extra tot jij helemaal tevreden bent.

Meer weten over onze bedrijfsvideo’s?


Ben jij enthousiast geworden en wil je een bedrijfsvideo laten maken? Bekijk eens onze voorbeeld video’s of neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar om vragen te beantwoorden of te sparren over je video. Laten we samen aan de slag gaan!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?