• Home
  • Bedrijfsmagazine maken

Laat een bedrijfsmagazine maken!

Een bedrijfsmagazine is een laagdrempelige manier om je medewerkers periodiek op de hoogte te stellen van bepaalde gebeurtenissen binnen het bedrijf. Heel anders dan een jaarboek of jubileumboek, die je over het algemeen een keer per jaar laat drukken, kun je er bij een bedrijfsmagazine voor kiezen om meerdere edities per jaar uit te geven. Bijvoorbeeld iedere maand, kwartaal of elk half jaar. Dus, heb je iets te vieren? Wil je belanghebbenden op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen? Laat dan een bedrijfsmagazine maken.

Een bedrijfsmagazine is een geschikt communicatiemiddel om iedereen betrokken te houden bij jouw organisatie. Door bijvoorbeeld ieder kwartaal een nieuw magazine te publiceren zorg je ervoor dat iedereen weer op de hoogte is van de laatste gebeurtenissen. Natuurlijk hoef je met een bedrijfsmagazine niet alleen maar zakelijk nieuws naar buiten te brengen. Ook kun je feestelijke jubilea zoals een 12,5 jarig dienstverband of het 25-jarig bestaan van je bedrijf delen, of een medewerker in het zonnetje zetten.

Je bedrijfsmagazine verdient de juiste aandacht


Wij kunnen het maken van jouw bedrijfsmagazine geheel voor je uit handen nemen. Van vormgeving en ontwerp tot het drukken en verzenden. Een ding staat vast: jouw bedrijfsmagazine verdient de juiste aandacht tijdens iedere stap binnen dit proces. Ons professionele vormgevers gaan graag met je rond de tafel om al je wensen te bespreken. Daarbij is het belangrijk dat je doelgroep en huisstijl niet uit het oog worden verloren.

Wanneer ieder detail tot in de puntjes is uitgewerkt wordt je magazine gedrukt in onze drukkerij. Hier wordt ieder vel nauwkeurig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat we het beste resultaat op papier krijgen. Tenslotte kunnen wij ook de verzending van je bedrijfsmagazine uit handen nemen. Zo heb je geen omkijken naar het verspreiden van het magazine.

Digitaliseer je bedrijfsmagazine


Wie bieden je de mogelijkheid om een combinatie te maken tussen een gedrukt bedrijfsmagazine en een digitaal magazine. Door je magazine te digitaliseren kun je niet alleen iedere editie heel gemakkelijk terugvinden, ook kun je het magazine eenvoudig verspreiden waardoor je een groter bereik kunt behalen. Een online bedrijfsmagazine is een unieke en interactieve beleving voor de lezer waarin foto’s en video’s tot leven worden gebracht.

Samen aan de slag?


Door te kiezen voor een totaalpakket, namelijk: vormgeving, drukwerk en verzending, kunnen wij je een extra scherp prijsvoorstel doen. Maar ook als je alleen de vormgeving en het drukwerk door ons uit handen wilt laten nemen kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?