• Home
  • Bedrijfsblad maken

Bedrijfsblad maken

Leestijd 4 minuten
Geïnteresseerd in het maken van een bedrijfsblad? Vanderperk Groep helpt jou graag bij het creëren van een magazine voor je medewerkers. Samen denken over het concept voor jouw bedrijf blad? Lees dan verder.

Drie redenen waarom je een bedrijfsblad moet maken


Een magazine voor je medewerkers heeft meerdere voordelen. Het is niet alleen origineel maar zorgt er ook voor dat je je medewerkers meer betrekt bij je onderneming. Wij zetten 3 redenen op een rij waarom je een bedrijfsblad moet laten maken.

1. Je kunt ontzettend veel informatie kwijt
Door middel van een bedrijfsblad houd je je medewerkers te allen tijde up-to-date. Je kan alle nieuwtjes kwijt over het bedrijf en je krijgt de mogelijkheid om veel informatie te delen.  

2. Houd je medewerkers betrokken
Via het magazine voor je medewerkers vind je een manier om je medewerkers betrokken te houden bij de organisatie. Ze weten precies wat er speelt in de organisatie en je krijgt de mogelijkheid om alle evenementen, zowel on- als offline, met ze te delen.

3. Sponsoren
Door het bedrijfsblad krijg je ook een kans om alle betrokkenen te benoemen. Leveranciers, connecties, noem maar op. Ook dit kan erg handig zijn voor het personeel. Zo weten zij precies met wie het bedrijf te maken heeft.

Het design van jouw bedrijfsblad


Wanneer je je bedrijfsblad laat maken moet je natuurlijk ook een hoop tijd steken in de vormgeving. Vanderperk Groep kan je hierbij helpen. Door middel van de huisstijl van jouw bedrijf, zorgen we ervoor dat jouw magazine straalt! Daarnaast is het gebruik van strakke fotografie en een juiste opmaak net zo belangrijk. Dit kunnen wij allemaal voor je uit handen nemen. Onze professionele designers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en opmaken van jouw corporate magazine.

Bovendien kunnen we je ook helpen bij de fotografie, het drukwerk en eventueel de gehele distributie. Uiteraard kun je ook zelf een bestand bij ons aanleveren, dan zorgen wij ervoor dat het een mooi geheel wordt.

Beginnen met jouw bedrijfsmagazine?


Ben jij klaar om je bedrijfsblad te laten maken, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Geen probleem. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en geven je graag het passende advies. Neem vrijblijvend contact met ons op, zo kun jij ontdekken of Vanderperk Groep iets voor je kan betekenen.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?