Bakkermakkers

Leestijd 3 minuten
Op 21 december 2016, de kortste dag van het jaar, gingen onze marketeers Dennis en Wouter op bezoek bij Speciaalbakkerij Van der Grijn. De authentieke bakker zit bij ons aan de overkant en we staken ze een hart onder de riem. Voor hen was het helemaal geen korte dag; de dagen voor Kerst zijn voor hen de drukste dagen van het jaar.
 
De video vol woordgrappen die ze maakten, ging viral en bereikte meer dan 20.000 mensen op Facebook en YouTube, meer dan 110 mensen liketen de video, 40 keer werd ‘ie gedeeld en 25 mensen lieten een reactie achter.
 
Dat ging niet onopgemerkt voorbij bij Speciaalbakkerij Van der Grijn. We werden uitgenodigd om de mogelijkheden van een serie door te nemen. In opdracht van Van der Grijn creëerden Dennis en Wouter de BakkerMakkers: twee knullige personages die speciaalbakker willen worden, maar ‘er nog niets van bakken’.
 
Met behulp van de échte en medewerkers van Van der Grijn leerden Dennis en Wouter wat er bij het maken van suikersloffen komt kijken. Hieronder vind je alle afleveringen op een rijtje.

DAT ZIET ER DEGELIJK UIT! - BAKKERMAKKERS #1


Hoe maak je suikersloffen? Super lekkere rozijnenbollen met kaneelvulling.
https://www.youtube.com/watch?v=9V4Z1V5Rki8

WE GAAN OP RIJS! - BAKKERMAKKERS #2


Rijzen, bakken en het geheime recept van de kaneelvulling... Check de 2e aflevering van BakkerMakkers 👍🏻
https://www.youtube.com/watch?v=tgiz4qE8Fg0

TWEE PLATTE KANTEN! - BAKKERMAKKERS #3


Die suikersloffen kunnen niet zo de vrachtwagen in. Eerst 4 stuks in een zakje doen. Hoe moeilijk kan het zijn?
https://www.youtube.com/watch?v=McHV79p5EJM

WE ZIJN VERRADEN! - BAKKERMAKKERS #4


De suikersloffen vliegen als warme broodjes over de toonbank. Althans, dat is bedoeling. Bakken we er wat van de suikersloffen te verkopen?
https://www.youtube.com/watch?v=1Kzx80BQBQw

Ook aan video marketing beginnen?


Of je nu Dennis & Wouter wilt inhuren of zelf aan de slag wilt met bewegende beelden, video is de toekomst van content marketing. We denken met je mee om jouw kleur tot leven te brengen voor de camera.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: