Creatieve manieren om je kantoor coronaklaar te krijgen

Leestijd 3 minuten
Het is mooi om te zien hoe goed we het thuiswerken de afgelopen weken allemaal hebben opgepakt. Daar mogen we trots op zijn. Nu de regels versoepelen, zien steeds meer mensen er naar uit om weer op kantoor te werken. Heb jij al nagedacht over de manier waarop je jouw kantoor corona-proof kunt maken?

Hieronder enkele manieren die je kunnen helpen om een veilige werkplek te creëren voor je medewerkers:

Voetstappen op de grond


Voetstappen


Het is zo’n gewenning om naast je collega te gaan staan, dat die anderhalve meter snel vergeten wordt. Een vloersticker van een paar voetstappen op de grond is een mooi geheugensteuntje om de afstand te bewaren. Plak ze op veilige afstand van je bureau, balie of koffiemachine en iedereen weet direct dat ze genoeg ruimte tussen elkaar moeten houden.

Preventiescherm aan het systeemplafond


Preventiescherm


Zorg voor een veilige afscheiding tussen de bureaus met een doorzichtig scherm. Je kunt je collega nog gewoon zien, waardoor je makkelijk kunt samenwerken. Doordat je het scherm kunt bevestigen aan een systeemplafond is dit een ideale oplossing voor de meeste kantoren.

Scheidingswand met standaard


Scheidingswand


Een scheidingswand van karton is licht van gewicht en gemakkelijk in elkaar te zetten. Voor een veilig gevoel als gepaste afstand niet mogelijk is. Ieder ontwerp is mogelijk doordat de wanden volledig bedrukbaar zijn. De wand is na deze crisis wellicht ook nog eens te gebruiken als presentatiewand bij beurzen of presentaties.

Stickers op de deuren


deursticker


Communicatie is key, dus laat duidelijk weten wat je van mensen verwacht. Door extra informatie te verstrekken kan je mensen helpen om de veiligheidsregels in acht te nemen. Stickers kunnen hierbij helpen. Groot of klein, een sticker op de deur of vloer is niet te missen. Stickers zijn eenvoudig te bevestigen, nemen geen extra ruimte in en met keuze uit verschillende soorten stickers, dicht of lichtdoorlatend, is er altijd een geschikte soort. Belangrijker nog: eenvoudig te verwijderen als de veiligheidsregels versoepeld gaan worden.

Op zoek naar een gepaste oplossing?


We staan klaar om samen met jou hierover te brainstormen. Neem direct contact op:
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: