Online marketing: verhoog het rendement van je website

Online marketing is niet meer weg te denken uit deze tijd. Iedere onderneming wil graag meer bezoekers op haar website. Dit is de eerste stap, maar nog belangrijker is de tweede: hoe zet je deze bezoeker om tot een lead of sale?
Vanderperk Groep kijkt samen met jou met welke strategie er meer relevante bezoekers op je website kunnen komen en hoe we deze bezoekers om kunnen zetten tot een conversie. Het rendement van je website verhogen: dat is waar het om draait.

Onze online marketeers helpen je hier graag bij. Doordat je direct in contact staat met onze strategen, kun je snel en effectief werken. Wij denken met je mee en gaan samen op zoek naar de juiste online campagne om jouw doelgroep te bereiken.

Tijdens het eerste gesprek kijken we wat je krachten zijn en waar je kansen liggen. Tijdens een eventueel vervolggesprek wordt er samen bepaald hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en bepalen we een strategie.

Vervolgens wordt er een contentstrategie voor je opgesteld. Aan de hand hiervan beginnen we met het genereren van verkeer naar je website. Er wordt steeds contact gehouden en waar nodig bijgestuurd om de campagne op peil te houden.

Deze campagne kan uit verschillende zaken bestaan. Social media marketing speelt daarbij vaak een grote rol. Maar ook het optimaliseren van je webshop is belangrijk om je online aanwezigheid te vergroten.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?