Handleiding: Vanderperk Groep toegang verlenen tot Google Analytics


Wanneer Vanderperk Groep de opzet en het beheer van een Google Analytics account op zich neemt, dan voegen wij een account toe aan ons beheeraccount. Zo delen wij de toegang met jou, maar blijf jij als klant altijd de eigenaar van het account. Wij vinden het belangrijk dat je als bedrijf het eigendom van je account in handen hebt en niet wij als extern bureau. Op deze manier kunnen we volledig transparant met je zijn.

Vanderperk Groep toegang geven tot je Google Analytics doe je in vier eenvoudige stappen:

Stap 1: Gebruikersbeheer voor account bewerken


Log allereerst in bij Google Analytics met het account van je bedrijf. Klik vervolgens links onderin het scherm op het tandwieltje om bij het beheer te komen. Je komt nu bij een overzicht voor account/property/weergave.

Stap11


Klik in de kolom Account op Gebruikersbeheer voor account.

Stap12


Stap 2: Voeg Vanderperk Groep toe als gebruiker


Klik rechts bovenin op het plusje en kies Gebruikers toevoegen.

Stap21


Dit is het scherm waar je Vanderperk Groep als gebruiker toe kunt voegen. Voer voor het e-mailadres info@vanderperk.nl in. Zorg ervoor dat Breng nieuwe gebruikers op de hoogte via e-mail aangevinkt is.

Stap22


Stap 3: Geef de juiste rechten


Daaronder zie je de rechten staan. Standaard staat hier alleen Lezen en analyseren aangevinkt. Vink ook Bewerken en Samenwerken aan. Voor Gebruikers beheren hoef je niets te doen.

Stap3


Stap 4: Afronden


Klik tenslotte op Toevoegen en je bent klaar! Je ziet nu Vanderperk Groep bij de accountrechten staan. Wij hebben nu toegang tot jouw Google Analytics account en kunnen voor je aan de slag gaan.

Stap4


Het is mogelijk dat je een foutmelding krijgt. In dat geval kan het betekenen dat we het limiet voor ons beheeraccount bereikt hebben. Laat het dan even aan een van onze online marketeers weten via info@vanderperk.nl of 0184 - 688 377. We zoeken dan naar een oplossing.

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: