Handleiding: Vanderperk Groep toegang verlenen tot Google Ads


Wanneer Vanderperk Groep de opzet en het beheer van een Google Ads account op zich neemt, dan voegen wij een account toe aan ons beheeraccount. Zo delen wij de toegang met jou, maar blijf jij als klant altijd de eigenaar van het account. Wij vinden het belangrijk dat je als bedrijf het eigendom in handen hebt en niet wij als extern bureau. Op deze manier kunnen we volledig transparant met je zijn.

Heb je nog geen Google Ads account? Volg dan eerst de handleiding ‘Google Ads account opzetten’. Vervolgens kun je Vanderperk Groep toegang gaan verlenen. Om een Google Ads account te koppelen aan ons beheeraccount moet je 4 simpele stappen volgen.

Stap 1: Klant ID doorgeven


Allereerst moet het Google Ads klant ID doorgegeven worden. Dit 10-cijferige nummer is rechts bovenin het scherm te zien na het inloggen bij Google Ads. Wanneer wij jouw klant ID ontvangen, zullen wij vanuit ons beheeraccount een aanvraag doen tot toegangsverlening. Dit houdt in dat wij mee kunnen kijken en handelingen kunnen uitvoeren.

Klant ID doorgeven Google Ads


Het klant ID van Google Ads kun je doorgeven aan één van onze online marketeers via info@vanderperk.nl of telefonisch via 0184 – 688 377.

Stap 2: Toegangsverzoek Google Ads


Nadat je van ons een toegangsverzoek hebt ontvangen, kun je ons toegang verlenen. Dit gaat door in het menu vanuit ‘Tools en instellingen’ naar ‘Toegang tot accounts’ te gaan.

Toegangsverzoek Google Ads accepteren


Stap 3: Toegang verlenen


Om Vanderperk Groep toe te staan jouw Google Ads account in te zien en/of te beheren, dien je het verzoek te accepteren. Ga daarvoor vanuit ‘Toegang tot accounts’ (de plek waar je nu bent) naar ‘Managers’. Hierin zie je het ontvangen verzoek vanuit ons beheeraccount. Klik daarbij op ‘Accepteren’. Nadat je het verzoek hebt geaccepteerd verschijnt er een pop-up venster ter bevestiging. Klik vervolgens op ‘Toegang verlenen’.

Stap 4: Klaar!


Je hebt Vanderperk Groep nu toegang gegeven tot jouw Google Ads account.

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?