Apps: aansluitend bij uw bedrijfsdoelen

Er zijn tal van mogelijkheden waarvoor u een app kunt inzetten om bij te dragen aan uw bedrijfsdoelen. Denk bijvoorbeeld aan het delen van updates, het plaatsen van een bestelling in de webshop of het promoten van acties.

Een app ontwikkelen is een lastig proces. Wij helpen u er graag bij en denken met u mee over de mogelijkheden voor uw organisatie. Zo komen we samen tot een geschikte eindoplossing.

Belangrijk is dat de app aansluit bij de bestaande producten en diensten die u aanbiedt en dat deze daar meerwaarde aan geeft. Dit zorgt ervoor dat niet alleen u, maar ook uw klanten de voordelen ervaren.

Een app:

Brengt merkbeleving aan voor uw klant


Een mooie en gebruiksvriendelijke app zorgt ervoor dat de klant uw bedrijf op een andere manier beleeft. Een professionele app zorgt voor een goede ervaring en een positief beeld van uw organisatie.

Zorgt voor binding


Via de app kunt u uw klanten speciale acties of aanbiedingen presenteren. Dit zorgt ervoor dat uw klanten zich meer tot uw bedrijf aangetrokken voelen. Dat resulteert weer in toenemende binding en  trouwere klanten. Wat uiteraard gunstig is voor uw organisatie.

Kan de omzet vergroten


Afhankelijk van het doel van uw app, kan deze leiden tot het vergroten van uw omzet. Een webshopapp is een heel duidelijk voorbeeld. Mensen kunnen zo eenvoudig via hun mobiele device een aankoop doen. Ook het aanbieden van een kortingscode via de app kan de verkoop verhogen.

Bij het realiseren van een app komen verschillende vragen kijken. Wat wilt u precies bereiken met de app? En moet de app beschikbaar zijn voor Android of iOS?

We denken graag samen met u na over de mogelijkheden, bespreken de voor- en nadelen en adviseren u over wat beter bij het doel van de organisatie past.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: