Social media design: ook op social media duidelijk en herkenbaar

Het ontwerpen van social media content is een kunst op zich. Uw boodschap moet duidelijk zijn en uw doelgroep moet de betekenis erachter begrijpen. Daarnaast moet uw boodschap interessant zijn en uw doelgroep verder naar uw bedrijf te leiden.
 
Actief zijn op social media kost veel tijd die u als organisatie liever aan andere zaken wilt besteden. Toch is het een eenvoudige manier om de doelgroep gericht te bereiken. Niet of weinig zichtbaar zijn op social media is een gemiste kans voor uw organisatie. Door het gebruik van social media vergroot u uw naamsbekendheid. Ook is het mogelijk om de conversies te verhogen.
 
Heeft u geen tijd om aan social media te besteden en wilt u dit graag aan iemand uitbesteden? Door gebruik te maken van onze online marketeers en hun inspiratie, bereiken zij uw doelgroep en maken uw boodschap tot een succes.
 
Wanneer u uw social media laat verzorgen door Vanderperk Groep heeft u:

Geen omkijken naar uw social media


Onze online marketeers denken na over content, creëren dit en zorgen dat dit op uw social media komen te staan. Uiteraard houden zij rekening met u als organisatie. Waar staat u voor en wat voor soort content past bij uw bedrijf?
 

Inzicht in de resultaten


Social media maakt het mogelijk om de resultaten te bekijken. Vanderperk Groep deelt deze resultaten ook met u. Hoeveel mensen zijn er bereikt? Hoe vaak is er op een link geklikt? En hoeveel keer is een video bekeken?
 

Verschillende soorten content


Er zijn verschillende soorten berichten die geplaatst kunnen worden op verschillende social media. Teksten en foto’s, maar ook video’s worden door ons gecreëerd. Zeker nu bewegende beelden een steeds grotere rol gaan spelen en dat naar verwachting 79% van al het internetverkeer uit video zal bestaan, is het belangrijker dan ooit dat video ingezet wordt.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: