De Jong Verpakking

Leestijd 3 minuten
Bij Vanderperk Groep werken we samen met passie en toewijding aan unieke projecten die de essentie van bedrijven vastleggen. Een dergelijk bijzonder samenwerking hebben we mogen vormgeven voor De Jong Verpakking BV. Dit Nederlandse familiebedrijf heeft zijn stempel gedrukt op de verpakkingsindustrie door hoogwaardige golfkartonverpakkingen te produceren. Vanuit hun uitvalsbasis in De Lier, temidden van de prachtige Westlandse omgeving in Zuid-Holland, heeft De Jong Verpakking BV zijn invloed uitgebreid over heel Noordwest-Europa.
 
In samenwerking met Lex Pieffers hebben we een glossy magazine gecreëerd dat het hart en de ziel van dit bedrijf belicht. Met een scherp oog voor details hebben we de verhalen vastgelegd die voor eigenaar Henk de Jong van onschatbare waarde zijn. Het magazine onthult niet alleen de bedrijfsaspecten die hem nauw aan het hart liggen, maar ook zijn persoonlijke passies: de wereld van racen en de landelijke hectiek van de boerderij.

Bekijk de video voor een persoonlijk interview met Lex Pieffers en Raymond Segers:

https://www.youtube.com/watch?v=hdzJb7QWrbY
 
Een eerbetoon aan de medewerkers
Elke pagina van deze glossy zijn de verhalen tot leven gebracht. Onze ontwerpers hebben de verhalen vertaald naar een visueel samenspel, waarbij de essentie van De Jong Verpakking BV tot in de kleinste details wordt weerspiegeld. Het glossy magazine is niet alleen een eerbetoon aan het bedrijf, maar ook aan de mensen die hier dag in dag uit met toewijding en betrokkenheid aan bijdragen. Dat er veel van verhalen te vertellen zijn, blijkt uit het feit dat de glossy in het proces gegroeid is van 100 naar 150 pagina’s inhoud.
 
Als kers op de taart hebben we ook een gelimiteerde hardcover editie gecreëerd, met een gepersonaliseerde wikkel die op maat is gemaakt van - hoe kan het anders – bedrukt duurzaam golfkarton.


Raymond Segers (De Jong Verpakking): "Het contact met zowel Mark als Judith was heel snel. Er werd snel geschakeld; als we en vraag of wens hadden, kregen we dezelfde dag antwoord. Vooral in de laatste paar weken voor de deadline, waren nog heel veel kleine wijzigingen. Daarin hebben ze ons fantastisch geholpen."

Delen:

Druk & Print
Geen items gevonden

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?