• Home
  • video laten maken kosten

Video laten maken: wat zijn de kosten?

Leestijd 5 minuten
Video is niet meer weg te denken uit ons leven. En dat is maar goed ook, want video is een enorm krachtig middel om te laten zien waar je voor staat als bedrijf. Wil je meer bekendheid bij jouw potentiële klanten krijgen? Of wil je juist belangrijke informatie delen met je medewerkers? Het is dan slim om een professionele video te laten maken, je investeert eenmaal in de kosten en kunt dan voor lange tijd profiteren. Hoe? Dat leggen we je graag uit.

Laat klanten kennismaken met jouw bedrijf of product


Social media, YouTube, advertenties en natuurlijk de website. Steeds vaker zie je video’s verschijnen op verschillende platformen. Niet zonder reden worden deze vaak bekeken: je krijg immers veel informatie in een korte tijd. Dan is het wel belangrijk dat de video op een goede manier is opgebouwd en precies de juiste informatie bevat. Maar wist je dat het ook belangrijk is dat de huisstijl hier goed in terugkomt, zodat jouw bedrijf herkenbaar is. Het is dus zeker aan te raden om een professionele video te laten maken. De kosten zul je er dan snel uit halen.

Vertel je klanten bijvoorbeeld uitgebreid over het ontstaan van je bedrijf. Laat ze kennismaken met jou als ondernemer en vertel ze hoe je bedrijf is ontstaan vanuit je passie. Een andere interessante invalshoek is om de bedrijfscultuur uit te lichten. Zo krijgen zowel klanten als nieuwe medewerkers een goed beeld van hoe het eraan toe gaat in je organisatie én voelen ze zich meer verbonden. Immers: een goede werksfeer zorgt automatisch voor een goede klantbeleving.

Wordt er binnenkort een nieuw product gelanceerd? Laat een video maken waarin je uitlegt wat de kenmerken van dit product zijn en waarom klanten dit écht willen hebben. Of belicht juist een zojuist opgeleverd project om te laten zien hoe jouw bedrijf ervoor zorgt dat de klant een kwalitatief eindproduct ontvangt.

Video laten maken voor intern gebruik


Ook voor gebruik binnen je bedrijf kan het verstandig zijn om een video te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan onboarding, trainingen of instructievideo’s. Door éénmaal kosten te maken, kun je de video lange tijd gebruiken. Zo bespaar je elke keer dat de video wordt afgespeeld op kosten van een trainer, leidinggevende of andere medewerker. Ook garandeer je dat de kijker altijd dezelfde informatie krijgt en er geen zaken worden vergeten tijdens de uitleg of presentatie. Het is dus niet alleen een besparing op de kosten maar ook een garantie van kwaliteit.
 

Professionele video laten maken: wat zijn de kosten?


Het laten maken van een video is vakmanschap. Niet alleen hebben wij bij Vanderperk Groep hier een enorme passie voor, we zijn er ook nog eens heel goed in. Niet voor niets geven klanten ons gemiddeld een 9.2 als waardering. Geef je het laten maken van jouw video uit handen aan ons, dan maak je het jezelf makkelijk én kun je ook nog eens vertrouwen op hoge kwaliteit. We begrijpen dat je benieuwd bent naar de kosten. Al vanaf € 950,- kun jij jouw video laten maken. Benieuwd naar de kosten voor jouw specifieke wens? Vraag dan snel een offerte aan! Liever eerst even sparren of heb je andere vragen? Neem dan zeker even contact met ons op.

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: