Testpagina

Kennis vormgeven

Kennis vormgeven

Driestar Educatief leidt niet alleen nieuwe vakdocenten op, ze ontwikkelt ook lesmethoden voor middelbare scholen. Informatie overbrengen op papier vergt expertise en kennis van vormgeving.

We denken mee in beeld en de vormgeving van lesboeken en -materialen. We ontwerpen onderwijs.
Razendsnelle huisstijl

Razendsnelle huisstijl

C-Match klopte een dinsdagmiddag bij ons aan: ze hadden een nieuwe logo nodig -en snel. Hun technische niche vereiste een passend en modern logo. De volgende dag stond er een landingspagina online, volledig in nieuwe huisstijl.

We schakelen snel binnen ons team van dtp-ers en vormgevers. Omdat we alles in huis hebben, kunnen we de vormgeving direct in een landingspagina gieten.
Marketing vraagbaak

Marketing vraagbaak

Bij Gideon stillen ze honger naar christelijk onderwijs. Ze geven boeken uit over relaties, gebed, geloofsopbouw en ga zo maar door.

Wanneer ze vragen hebben over marketing en online aanwezigheid, zoals websites en de webshop, helpen we hen. In speciale trainingssessies delen we onze kennis en expertise. Maar met een telefoontje tussendoor mag natuurlijk ook.
Meelevend webdevelopment

Meelevend webdevelopment

Stichting De Ondergrondse Kerk ondersteunt vervolgde christenen wereldwijd. Hun website is één van de belangrijkste communicatiekanalen naar hun achterban.
De website bouwden we volledig opnieuw op. We zijn bewogen met onze klanten en het doel dat ze willen bereiken. Nu kan SDOK met het vernieuwde platform verder met hun missie om naast vervolgde christenen te staan en ze te helpen waar mogelijk.
Kostbare relaties

Kostbare relaties

Gebr. Koster is niet alleen een uitgeverij en boekhandel, het is een begrip. Ze zijn de grootste leverancier van de Statenvertaling in de meest luxueuze uitvoeringen. Sinds 1985 drukken en binden we voor hen boeken en bijbels.
We naderen al de half miljoen boeken die we voor Gebr. Koster drukten. Onze relaties met klanten is kostbaar en belangrijk. We investeren in u als klant, in uw producten en uw doelen.


“Onze reisleiders staan te popelen om bij u langs te komen.” Maak gelijk een afspraak om te kijken wat er in de rugzak zit.