• Home
  • Promo video laten maken

Hierom moet je een promo video laten maken voor je bedrijf

Leestijd 5 minuten

Hierom moet je een promo video laten maken voor je bedrijfIn een maatschappij waar steeds meer vraag is naar creatieve en visuele media, is een promo video voor je bedrijf een must geworden. Maar waarom zou je nou een promo video laten maken? Natuurlijk wil je als bedrijf opvallen, zodat je bij jouw doelgroep onder de aandacht komt.

In een promo video kun je in korte tijd veel laten zien, zodat de kijker makkerlijker een emotionele verbinding voelt met jouw bedrijf. Wanneer zij zich betrokken voelen, zijn zij eerder geneigd om jouw product of dienst te kopen dan die van de concurrent. Een promo video helpt namelijk om een boodschap makkelijker te kunnen onthouden.

Creëer vertrouwen door een promo video te laten maken


Oke, dus je doelgroep voelt zich aangesproken door de promo video die je hebt laten maken. Dat is top! Nu is het zaak dat het niet alleen daarbij blijft. Door een kijkje in jouw bedrijf te geven, wordt de interactie voor de kijker persoonlijker. Ze hebben namelijk het gevoel een privilege te krijgen doordat ze achter de schermen mee mogen kijken. Dat zorgt ervoor dat de kijker zich speciaal voelt.

Zo bouw je een gevoel van betrouwbaarheid op. Je bent open over hoe jouw bedrijf reilt en zeilt en hebt niets te verbergen. Je begrijpt dat dat goed is voor de reputatie van je bedrijf.
Het geeft je de kans om te laten zien waar je voor staat, wat je belangrijk vindt en wat er gebeurd voor de klant het eindproduct ontvangt.

Ga viral met je promo video


Met alle social media die tegenwoordig vooral gericht is op video, is het belangrijk dat jouw video onderscheidend is. Een ludieke grap of prank, een schattige kantoorhond die een rol krijgt of verzin het maar. Als je zorgt voor unieke content, is de kans zomaar aanwezig dat de promo video die je hebt laten maken viral gaat.
Je video wordt dan door duizenden mensen bekeken en natuurlijk is dat precies wat je wil voor je online zichtbaarheid.

Maar kijk wel uit dat je niet het doel van de promo video uit het oog verliest. Het belangrijkste is natuurlijk wel dat je bedrijf nog steeds serieus genomen wordt en niet het lachertje van het internet wordt. Dit vooorkom je door de promo video door een professional te laten maken.

Jouw promo video laten maken door Vanderperk Groep


Het team van Vanderperk Groep bestaat onder meer uit videografen. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van promo video’s voor bedrijven zoals dat van jou. Na een intake waarin je jouw wensen en ideeën bespreekt, werken ze een script uit. Gebruik je je eigen medewerkers of wellicht zelfs klanten in de promo video? Dan krijgen zij uitgebreide instructies over hoe zij zo natuurlijk mogelijk kunnen worden gefilmd. Geen detail wordt over het hoofd gezien. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en laat samen met ons aan jouw klanten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft in een indrukwekkende promo video!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: