• Home
  • Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen? Dit is waarom je het door een professional wilt laten doen

Leestijd 6 minuten
Je vindt tegenwoordig veel online tools waarmee jij je eigen logo ontwerp kunt maken. Toch heeft het veel voordelen om je logo te laten ontwerpen door een professional. Weten welke voordelen dit zijn? We vertellen je er graag meer over.
 

Ga voor een uniek ontwerp


Vaak kun je bij een online tool voor het ontwerpen van een logo kiezen uit een bepaalde bibliotheek. Hierbij heb je dan de keuze uit een aantal standaard ontwerpen. In de basis zijn dit vaak prima ontwerpen en ziet het er al snel strak uit. Het nadeel van deze online tools is dat alle ontwerpen redelijk veel op elkaar lijken. Jouw bedrijf is uniek en dat wil je ook uitstraling met jouw logo. Door een professional jouw logo te laten ontwerpen kies je ervoor om een uniek logo te creƫren. In dit logo zullen duidelijk de identiteit en de persoonlijkheid van het bedrijf naar voren komen. Zo ontstaat er een herkenbaar logo voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Professionele uitstraling


Met een uniek logo dat aansluit bij de bedrijfsidentiteit komt ook een professionele uitstraling. Daarnaast kun je het logo ook consistent door laten voeren met een compleet huisstijl ontwerp. Hiermee steek je jouw bedrijf direct in een nieuw, professioneel jasje.

Logo ontwerp voor verschillende media


In tegenstelling tot een standaard logo, zal een professioneel logo een consistente kwaliteit hebben. Hiermee bedoelen we dat het ontworpen logo geschikt is voor verschillende media. Denk hierbij aan drukwerk maar ook zeker aan digitale en sociale media. Daarnaast zal het logo er ook goed uit blijven zien op verschillende formaten, materialen en in verschillende resoluties.
 

Bespaar tijd en geld


Een logo laten ontwerpen kan je veel tijd besparen. Natuurlijk brengt het laten ontwerpen van een logo op korte termijn kosten met zich mee, maar op lange termijn kan het je tijd en geld besparen. Een goed ontworpen logo zal langer meegaan omdat het helemaal is afgestemd op jouw bedrijf. Hierdoor zal hij ook minder vaak aangepast of vernieuwd moeten worden. Zo kun jij je focussen op je bedrijf.
 

Logo laten ontwerpen?


Wil je een professioneel logo laten ontwerpen? Bij Vanderperk Groep ben je aan het juiste adres. Samen met ons team van ontwerpers zullen we ervoor zorgen dat er een logo ontwerp wordt ontworpen dat past bij jouw bedrijf en merkidentiteit. Wil je het breder aanpakken? Laat dan naast het ontwerp van een nieuw logo ook de huisstijl ontwerpen door Vanderperk Groep.
 
Drukwerk
Bij Vanderperk groep kun je naast het laten maken van een ontwerp voor je logo en huisstijl ook verschillende uitingen laten drukken. Zo voer je jouw nieuwe logo en huisstijl direct door binnen je bedrijf. Zo bieden we de volgende opties voor drukwerk:
Staat jouw wens voor drukwerk er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.
 

Vragen? Vragen!


Een logo laten ontwerpen is een specifieke klus. Door dit uit handen te geven kun je op de lange termijn veel tijd en geld besparen. Daarnaast zorgen we bij Vanderperk Groep dat je nieuwe logo echt een weerspiegeling is van je bedrijf en de bijbehorende merkwaardes waardoor je logo nog een lange tijd mee kan. Heb je nog vragen over het laten ontwerpen van een logo of een van onze andere diensten?  Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: