• Home
  • Logo en huisstijl ontwerp

Zet jouw bedrijf op de kaart en ga voor een passend logo en huisstijl ontwerp

Leestijd 5 minuten
Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten en een onuitwisbare indruk achter laten? We snappen dat dat de nodige vragen oproept. Want hoe pak je het aan? We geven je antwoord op deze en andere vragen. Zo kies je voor een logo en huisstijl ontwerp dat helemaal aansluit bij jouw bedrijf.

Waarom is een sterk logo en huisstijl ontwerp belangrijk?


Een sterk logo en huisstijl ontwerp kunnen je helpen om de identiteit van je bedrijf te definiƫren en je te onderscheiden van de concurrentie. Daarnaast zorgt het ook voor herkenbaarheid. Daarnaast laat je met jouw logo en huisstijl een eerste indruk achter voor (potentiƫle) klanten. Je wilt natuurlijk dat deze goed is. Je hebt immers maar een kans op een eerste indruk.
Waar voldoet een pakkend logo en huisstijl ontwerp aan?
Een ontwerp sluit aan bij de merkidentiteit van je bedrijf. De merkidentiteit is een weerspiegeling van de kernwaarde en de visie van jouw bedrijf. Hierbij denk je ook na over wie de doelgroep is, wat het bedrijf uniek maakt en wat je wilt uitstralen. Door een duidelijk beeld te hebben van de merkidentiteit kun je keuzes maken die ervoor zorgen dat er een ontwerp gerealiseerd wordt dan je doelgroep aanspreekt en een weerspiegeling is van je bedrijf.

Hoe kies je de juiste kleuren?


Bij het kiezen van de juiste kleuren speelt ook de merkidentiteit weer een grote rol. Kies je voor zacht en vriendelijk in de vorm van verschillende pasteltinten of ga je voor strak en zakelijk door gebruik te maken van zwart, wit en beige tinten? Uiteraard is ons team van ontwerpers bereid om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes in kleuren en design.

Hoe zorg je ervoor dat het logo en de huisstijl consistent gebruikt worden?


Vanderperk Groep zorgt ervoor dat naast het logo ook alle uitingen op elkaar aansluiten door een complete huisstijl te ontwerpen. Van visitekaartjes en briefpapier tot aan magazines. Daarnaast kan het ook helpen om een content handleiding op te stellen. Hierin stel je een aantal belangrijke richtlijnen op voor het gebruik van het logo en de huisstijl. Denk hierbij bijvoorbeeld aan regels over kleurgebruik, lettertypes, logoformaten en de plaatsing van het logo bij verschillende uitingen.
  

Kan ik het ook laten drukken?


Naast het maken van een logo en huisstijl ontwerp biedt Vanderperk Groep ook de mogelijkheid om het drukwerk te verzorgen. Zo bieden we de mogelijkheid om je nieuwe logo en huisstijl direct door te voeren en nieuwe visitekaartjes en briefpapier te drukken, maar ook voor het drukken van een magazine ben je bij Vanderperk Groep aan het juiste adres.

Logo en huisstijl ontwerp laten maken?


Is het tijd om jouw bedrijf in een nieuw jasje te steken? Laat een nieuw logo en huisstijl ontwerp maken door Vanderperk Groep. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: