• Home
  • Flyers laten maken
Leestijd 5 minuten

De voordelen van professionele flyers laten maken


Elke week vallen ze weer op de mat bij bijna alle adressen in Nederland: flyers van supermarkten, winkelketens en lokale bedrijven. Een goede manier om een grote doelgroep te bereiken met je nieuwe bedrijf, aanbiedingen of een nieuw product. Maar ook een goede reden om professionele flyers te laten maken als je zelf een flyer wilt verzenden.
Het is immers belangrijk dat juist jouw flyer opvalt tussen alle anderen.

Flyer of folder?


Flyers en folders, je hoort beide termen regelmatig voorbijkomen. Hoewel beide termen vaak door elkaar worden gebruikt, is er wel een verschil. Een flyer is kort maar krachtig: één ongevouwen vel papier waarop je jouw boodschap overbrengt. Een folder heeft meerdere pagina’s en is gevouwen of geniet. Deze worden vaak toegepast om bijvoorbeeld de wekelijkse aanbiedingen aan te kondigen. Belangrijk dus om je flyers door een professional te laten maken.

Flyers laten maken door een professional


Stuur jij een flyer naar je doelgroep, dan wil je dat ze deze ook daadwerkelijk bekijken en lezen. Je hebt er immers niks aan als de flyer direct in de prullenmand beland. Laat je jouw flyers maken door een ontwerper, dan kun je er van op aan dat de flyer opvalt.
Andere voordelen van flyers laten maken zijn:
- Imago
Steek je tijd en energie in een verzorgd en professioneel drukwerk, dan kom je betrouwbaar over. Je hecht
dan namelijk waarde aan hoe je als bedrijf overkomt op je klanten en klanten zullen verwachten dat je
zorgvuldig bent.
- Software
Professionele ontwerpers gebruiken geavanceerde software en kunnen dit zodanig toepassen dat jouw
flyer uniek en opvallend is.
- Ervaring en kennis
Met hun vaak jarenlange ervaring en kennis, weet een professionele ontwerper precies hoe de flyer het
juiste effect bereikt. Door de perfecte balans van kleur, vormen, lettertypen en afbeeldingen wordt de boodschap precies zo overgebracht dat dit aansluit bij je doelgroep.
- Efficiënt
Zelf ben je misschien wel dagen bezig om de flyer er redelijk uit te laten zien. Maar door gebruik van
geavanceerde software en de kennis en ervaring die je van een professioneel ontwerper mag verwachten, weten zij jouw vraag snel om te zetten in een ontwerp voor een flyer.

Flyers laten maken door Vanderperk Groep


Nadat je het ontwerp voor je flyer hebt laten maken, ligt deze nog niet automatisch bij je potentiele klanten in huis. Daarvoor moet de flyer eerst nog worden gedrukt en verzonden.
Kies je voor Vanderperk Groep, dan kunnen wij het gehele proces van ontwerp tot verzending voor je uit handen nemen. Dat is vooral in jouw voordeel: je hebt één aanspreekpunt voor het gehele traject. Wij regelen de rest voor je, zodat jij je kunt richten op wat je het liefste doet: het uitvoeren van jouw bedrijf.

Nadat je de proefdruk goedgekeurd hebt, gaat het ontwerp naar de drukkerij. Hier worden de flyers op hoge kwaliteit papier gedrukt. Vervolgens worden ze verzendklaar gemaakt en kunnen ze verzonden worden. Benieuwd naar hoe we dit voor jou kunnen regelen? Neem dan zeker even contact met ons op of vraag direct online een offerte aan.

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: