Online marketing: verhoog het rendement van uw website

Online marketing is niet meer weg te denken uit deze tijd. Iedere onderneming wil graag meer bezoekers op haar website. Dit is de eerste stap, maar nog belangrijker is de tweede: hoe zet je deze bezoeker om tot een lead of sale?
Vanderperk Groep kijkt samen met u door welke strategie er meer relevante bezoekers op uw website komen en hoe we deze bezoekers om kunnen zetten tot een conversie. Het rendement van uw website verhogen: dat is waar het om draait.

Onze online marketeers helpen u hier graag bij. Doordat u direct in contact staat met onze strategen, kunt u snel en effectief werken. Wij denken met u mee en gaan samen op zoek naar de juiste online campagne om uw doelgroep te bereiken.

Tijdens het eerste gesprek kijken we wat uw krachten zijn en waar uw kansen liggen. Tijdens een eventueel vervolggesprek wordt er samen bepaald hoe we uw doelgroep het beste kunnen bereiken en bepalen we een strategie.

Vervolgens wordt er een contentstrategie voor u opgesteld. Aan de hand hiervan beginnen we met het genereren van verkeer naar uw website. Er wordt steeds contact gehouden en waar nodig bijgestuurd om de campagne op peil te houden.

Deze campagne kan uit verschillende zaken bestaan. Social media marketing speelt daarbij vaak een grote rol. Maar ook het optimaliseren van uw webshop is belangrijk om uw online aanwezigheid te vergroten.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: