E-mail marketing: binnendringen in de persoonlijke online omgeving van uw klant

E-mailmarketing biedt u als organisatie de mogelijkheid om binnen te dringen in één van de weinige persoonlijke omgevingen die mensen online hebben: de e-mailinbox. Het is daarom nog steeds één van de meest succesvolle vormen van marketing. Belangrijk is wel dat u deze goed inzet.

Een effectieve e-mail opstellen is lastig. Samen kijken we hoe we uw mail vorm gaan geven. Wat is uw doel? Wie is uw doelgroep? En hoe schrijven we passende inhoud voor hen? Een leuke aanbieding, updates over het bedrijf of stimulans om een aankoop af te ronden: met e-mailmarketing kunt u verschillende boodschappen delen en doelen behalen.

E-mailmarketing is relatief goedkoop en u krijgt er veel voor terug, bijvoorbeeld een toename aan orders of een trouwe achterban. Dankzij real-time statistieken kun u direct de resultaten zien van uw inspanningen, zoals waar uw lezers op klikken, hoeveel lezers uw e-mail openen en of uw verkopen stijgen dankzij de e-mail.

Het effectief inzetten van e-mailmarketing biedt u het volgende:

Meer bezoekers op uw website


Via uw e-mail kunt u uw doelgroep op de hoogte brengen wanneer u nieuwe blog posts of producten lanceert. Als u het goed aanpakt, klikken uw lezers door om uw website te bekijken.

Relevante en persoonlijke communicatie met uw klanten en doelgroep


E-mailmarketing kunt u zien als persoonlijke massacommunicatie. Het is mogelijk om een mail naar meer dan 1000 personen te sturen en toch iedere e-mail persoonlijk te maken. De naam van de klant toevoegen en hem producten aanbieden die bij hem passen, zijn hiervan duidelijke voorbeelden.

Meer (potentiële) klanten


Mensen die zich inschrijven voor uw mailinglijst of nieuwsbrief hebben vaak ook interesse in de producten of diensten die uw aanbiedt. De informatie die u met ze deelt, zullen ze niet als storend zien. Integendeel. De stap naar een aankoop is kleiner.

Meer converterende klanten


Uw (potentiële) klanten kunt u met een link in uw mail direct naar een pagina over uw producten of aanbiedingen leiden.

Hoe eerder u als bedrijf aan de slag gaat met e-mailmarketing, hoe sneller u de vruchten plukt. We geven u graag persoonlijk advies en nemen daarvoor alle tijd.


Neem vrijblijvend contact met mij op:

* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: