Verzendhuis: laat uw direct mailing, magazine of product direct verzenden

Een direct mailing is een fysieke uiting in de vorm van bijvoorbeeld een brief, gepersonaliseerde folder, kaart, flyer en nog veel meer. Doordat Vanderperk Groep een verzendhuis tot zijn beschikking heeft is het eenvoudig om uw mailing door ons te laten versturen.

Een direct mail is een communicatievorm met als uiteindelijke doel respons. Daarnaast dient het vaak ook als aanmoediging om gebruik te maken van het aanbod. Denk hierbij aan een reclame, een speciale actie, een kortingscode en nog vele andere direct mailings.

Voordat een direct mailing wordt verzonden is er een proces van ontwerpen, advies, en realisatie vooraf gegaan. Het belangrijkste is de verzending naar uw doelgroep. Doordat Vanderperk Groep gebruikmaakt van een verzendhuis is het eenvoudig om uw direct mailing door ons te laten verzenden. Zo bespaart u tijd en kunt u deze tijd inzetten voor uw bedrijf. Natuurlijk overleggen we met u wanneer we uw direct mailing het beste kunnen verzenden. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en zorgt u ervoor dat uw doelgroep tot actie overgaat.

Enkele voordelen van een direct mailing zijn:
-
U bepaalt zelf wie de ontvangers zijn
-
U houdt controle over uw mailing
-
Ze geven meetbare effecten
-
Zijn volledig te personaliseren
-
Maakt het mogelijk uw lezers te verrassen

Bepaal zelf de ontvangers


Maak uw boodschap persoonlijk en kies zelf wie uw direct mailing ontvangt. Doordat u dit zelf bepaalt kunt u uw doelgroep gericht en effectief benaderen.

U kunt direct mailings controleren


Wij verzenden uw mailing, maar u houdt de controle. U bepaalt zelf de tijd van verzending en planning. Natuurlijk geven we u ook advies over wat de beste momenten zijn om uw direct mailing te verzenden.

De effecten zijn meetbaar


Meet met de juiste tool uw respons. Afhankelijk van uw doel kunt u op verschillende manieren uw respons mailen. Dit kan door het gebruik van een coupon, kortingscode of door mensen door te sturen naar uw website. Door te kijken hoe vaak mensen de coupon, kortingscode of link gebruikt hebben, kunt u zien hoe goed de actie heeft gewerkt. Zo kunt u de volgende keer een nog betere en gerichtere direct mailing sturen.

Direct mailings zijn persoonlijker


Maak uw direct mailing persoonlijk en zorg voor een persoonlijke aanhef in uw mailing. Zo wordt de lezer eerder aangesproken en vergroot dit de kans dat uw doelgroep iets met uw boodschap gaat doen.

U kunt lezers verrassen


Verras uw lezers door uw mailing een uniek en aantrekkelijk design te geven die bij de doelgroep past. Bij Vanderperk Groep hebben wij designers die dit voor u kunnen realiseren.

Vanderperk Groep kan voor u het gehele proces van direct mailing regelen. Van het eerste ontwerp tot de verzending van het eindproduct.

Hoe kunnen we samen met u vorm geven aan uw direct mailing en de verzending daarvan? Neem contact op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: