Verenigingsblad laten drukken? Wij leveren een totaalpakket

Bent u op zoek naar een partner waar u uw magazine, periodiek, verenigings- of contactblad kunt laten drukken? Dan bent u bij Vanderperk Groep aan het juiste adres. Als ervaren partner kunnen we u een totaalpakket aanbieden als het gaat om het vormgeven, drukken en versturen van uw drukwerk. Een goede keuze, die voor u vaak voordeliger of korter in doorlooptijd is dan het werk door verschillende partijen te laten doen. We nemen u graag mee in het hele proces. 

Vormgeving


Consumenten besluiten om een product wel of niet te kopen mede gebaseerd op hoe het eruitziet. Dit geldt ook voor magazines en verenigingsbladen. Het eerste dat de ontvanger ziet is de omslag. Een goede visuele uitstraling kan dan de doorslaggevende factor zijn of uw blad wel of niet gelezen wordt. Zowel de omslag, als de inhoud kunnen wij voor onze rekening nemen. Onze professionele vormgevers kunnen uw wensen omzetten in een mooi en aantrekkelijk design. We helpen mee bij het zoeken van de juiste afbeeldingen en fotografie. Ook kunnen we u ondersteunen in het controleren van teksten op grammatica en spelling, interpunctie, zinsopbouw, consistentie en de verhaallijn. Heeft u zelf een mooi ontwerp? Uiteraard kunt u deze ook zelf bij ons aanleveren. We bespreken graag uw wensen om tot een prachtig eindresultaat te komen. 

Drukwerk


Uw clubblad wordt in onze eigen drukkerij gedrukt. We maken gebruik van diverse druk- en print mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. Zo kunnen we kleine oplages vaak snel voor u printen, maar is het voor grote oplages voordeliger om te drukken. Ook qua afwerkingsmogelijkheden heeft u alle vrijheid. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat het blad naadloos aansluit bij de doelgroep en uw budget. 

Distributie


De laatste stap maakt de cirkel compleet. Door gebruik te maken van ons verzendhuis wordt uw drukwerk direct gereed gemaakt voor verzending, dus geen onnodige vertragingen. Voorzien van de juiste adresdrager, van cheshire tot combiola. Wij beschikken over de juiste papier en methoden om dit te mogen verwerken; zowel vanuit de banken, alsook vanuit AVG-oogpunt. Wij nemen tenslotte de verzending van uw verenigingsblad voor onze rekening. Aan de hand van de scherpste portotarieven bepalen we de juiste verzender voor uw drukwerk. U bepaalt wie uw ontvangers zijn en wij zorgen ervoor dat het blad bij hen op de deurmat valt.

Drukwerk voor verenigingen en stichtingen


Een club- of verenigingsblad verschijnt vaak een aantal keer per jaar. Het is dé manier om structureel te communiceren met uw doelgroep en informatie te geven over evenementen, interviews kunt publiceren en andere belangrijke data kunt delen. Een goede vormgeving en een sterk verhaal zijn dan ook de basis voor een goed verenigingsblad. Mogen we u daarmee helpen? Neem contact met ons op en we ontzorgen u graag door middel van onze totaaloplossing.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: