Wat wij voor u kunnen betekenen

Drukkerij

Drukkerij

Vanderperk Groep biedt offsetdrukwerk van hoogwaardige kwaliteit. De mogelijkheden zijn onbeperkt op onze geavanceerde drukpersen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw opdracht beter wordt gerealiseerd dan u in gedachten had. De beschikbaarheid van diverse nabewerkingsmachines, maakt dat geen productie te gek is. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aanDigitaal printen in full color of zwart wit, van schoolkranten, brochures, directmailings en proefschriften. Met behulp van geavanceerde apparatuur leveren wij niet alleen de beste kwaliteit, maar besparen wij u ook tijd en geld. Want voor lage oplagen is digitaal printen ten opzichte van offsetdrukwerk nog steeds goedkoper, zonder daarbij op kwaliteit achteruit te gaan. Onze medewerkers informeren u graag over de toepassing die voor uw opdracht relevant is en kijken samen met u welke oplossing de beste prijs/kwaliteit-verhouding oplevert.
Boeken

Boeken

Of het nu een hardgebonden boek is, een paperback of een uitgave met speciale eisen, wij kennen de mogelijkheden en bedienen u daarmee graag van advies.

In de loop der jaren heeft Drukkerij Van der Perk een specialisme ontwikkeld: jubileumboeken. Deze hebben vaak extra aandacht nodig, omdat het een bijzondere uitgave is die een waardevolle betekenis heeft voor degene die het uitgeeft en degene die het ontvangt. Die emotionele waarde vertalen wij graag in een prachtig boek. Wij begeleiden u tijdens het hele proces; van samenstelling tot productie. Onze gedrevenheid en ervaring
maken uw jubileumboek tot een succes.

Vraag een offerte aan


Binderij

Boeken drukken zit Vanderperk Groep in het bloed. Met ruim 50 jaar ervaring in het vak mogen we ons specialisten noemen op het gebied van boekdrukken. Door Boekbinderij Van Strien uit Dordrecht te integreren in ons bedrijf kunnen we het gehele productieproces in eigen huis verzorgen. Het zeer hoge kwaliteitsniveau van deze binderij, die al meerdere keren werd bekroond met het best verzorgde boek, kunnen we nu vanuit ons pand in Groot-Ammers aanbieden. Hierdoor zorgen we voor de beste kwaliteit en hanteren we een korte doorlooptijd.
Verzendhuis

Verzendhuis

Uw boodschap echt onweerstaanbaar maken? De finishing touch van afwerking bepaalt, naast de vormgeving en druk, mede de uitstraling van het product. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om uw drukwerk te verfraaien. Denk bijvoorbeeld aan pregen, stanzen, foliedruk, lamineren, plastificeren, UV-spotlak.

Wij beschikken over een aantal afwerkmachines die allemaal hun eigen specialiteit hebben. O.a. rillen, vouwen, brocheren, nieten, inbinden, wire-o (ringband) en sealen. Dit zorgt ervoor dat uw boek, folder of mailing er perfect afgewerkt uitziet.

Tevens bestaat de mogelijkheid om uw mailings meteen door ons te laten verzenden, eventueel in combinatie met een acceptgiro. Als extra service kunnen wij ook het adressenbestand voor u beheren. Wij nemen met liefde het gehele proces van direct mailing bij u uithanden.