Terugblik 2015

Marketing

Ons laatste nieuws

Terugblik 2015

Het is bijna 2016, een goed moment om terug te kijken. We kunnen zeggen dat 2015 mooi was!

Het hoogtepunt was het 50-jarig jubileum van Vanderperk Groep, voorheen Drukkerij van der Perk en Impact reclame. Dat hebben we gevierd met een feestelijk Open Huis en een nieuwe naam en huisstijl.

We hebben vele, mooie projecten mogen verzorgen. Tonnen papier weggewerkt in de drukkerij en de afwerking. Nieuwe relaties aangegaan en met bestaande relaties plezierig verder gewerkt. De afdelingen accountmanagement en ontwerp zijn versterkt met twee nieuwe collega’s Bram en Rebekka, en we hebben we een aantal stagiaires voorzien van een stageplek.

Strategie

Een relatief nieuwe service die we aanbieden is het uitrollen van een contentstrategie. Een contentstrategie is een vooropgezet plan waarin wordt vastgesteld hoe informatie met een bepaalde waarde voor een publiek kan helpen om een organisatiedoel te bereiken. Door het geven van een juiste contentstrategie hebben we bij een aantal van onze relaties groei mogen zien. Contenstrategie blijkt een krachtige tool voor stichtingen en bedrijven te zijn! (P.S. Ook één laten aanmeten? Neem vrijblijvend contact met ons op.)

Creatie

Onder de handen van de ontwerpafdeling zijn verschillende creatieve orders uitgerold. Van nieuwe huisstijlen en boeken tot displays en speciale mailings, zoals bijvoorbeeld de ‘rugzak’ van Onderwijspraktijk Harry Janssens.

Productie

Ook in de drukkerij en de afwerking zijn mooie items uit de machines gerold. Zo hebben we o.a. voor verschillende kerken en stichtingen prachtige jubileum- en gelegenheidsboeken geproduceerd. We mogen met gepaste trots zeggen dat we ons door de jaren heen hebben ontwikkeld tot een specialist in het vormgeven en produceren van (speciale) boeken. Voor een aantal van deze relaties verzorgen wij tevens de warehousing en verzending.

Ook leuk om te vermelden is dat we een nieuwe manier van boekbinden hebben ontwikkeld, namelijk de Vanderperk binding.

Ontzorgen

Het periodieke werk heeft ons goed bezig gehouden. Vele honderdduizenden nieuwsbrieven en magazines zijn over de persen gegaan. Het geeft voldoening om te zien dat we onze relaties kunnen ontzorgen in het hele traject: ontwerp, opmaak, druk, afwerking en verzending.

Web

We hebben diverse nieuwe, conversiegerichte websites opgeleverd met het in huis ontwikkelde websolutionproduct Peer CMS, o.a. voor Stichting Mercy Ships en Uitgeverij Gideon.

Benieuwd of uw project in onze online etalage te bewonderen is? Een greep uit ons werk is te zien op de portfolio

Vooruitkijken

Naast terugblikken zijn we vooral dankbaar en kijken we graag vooruit. Bedankt voor de fijne samenwerkingen, het vertrouwen en de mooie orders. We zijn dankbaar dat we ook dit jaar weer de stichtingen MAF, Victory4All en ander werk in het missionaire veld konden steunen.

We kijken uit naar een prettige samenwerking in 2016.

 

Vanderperk Groep wenst u fijne feestdagen en een gezegend nieuwjaar toe!