Kennismaken met Iddo

Marketing

Ons laatste nieuws

Kennismaken met Iddo

Kennismaken met Iddo

De liefde voor het grafische vak kreeg ik van huis uit mee; mijn ouders runden een uitgeverij, waardoor ik al jong gesprekken aanhoorde over boeken, typografie, vormgeving en drukwerk. Ik koos voor een grafische opleiding en vond werk in een drukkerij. Nadat ik ruim vijftien jaar in diverse functies in de grafische branche had gewerkt, trad ik met mijn keuze voor werk bij een uitgeverij in het voetspoor van mijn ouders. In deze periode is mijn belangstelling ontstaan voor online mogelijkheden en de praktische toepassing daarvan voor bedrijven.

Enkele jaren geleden kwam ik in aanraking met Vanderperk en PeerCMS en ik werd enthousiast over hun werkwijze en het gemakkelijk te onderhouden PeerCMS. Inmiddels ben ik sinds 1 februari werkzaam bij de Vanderperk Groep als accountmanager en dat bevalt uitstekend.

Daarnaast ben ik al jarenlang gelukkig met mijn vrouw Anne Marie en samen hebben we twee dochters.

Wellicht kunnen we binnenkort kennismaken op de kennissessie-avond rondom het thema contentmarketing op 29 februari. (http://vanderperk.nl/blogs/marketing/uitnodiging)

Komt een andere keer beter uit? Neem dan contact op via iddo@vanderperk.nl of 0184 - 688 395