Een nieuw tijdperk!

Marketing

Ons laatste nieuws

Een nieuw tijdperk!

Bij Van der Perk in Groot-Ammers zitten veel disciplines onder één dak: Druk en Print, Reclame, Marketing en Web. Sommige disciplines kent u mogelijk onder een andere naam: Peer webdevelopment of impact reclame. Maar sinds vorige week treden wij naar buiten met één naam: Vanderperk Groep.

Na 50 jaar stopt dus ook de naam Drukkerij Van der Perk. Ons jubileum is een mooi moment voor een nieuw tijdperk. Met een nieuwe huisstijl. We gaan verder met dezelfde specialisten en hetzelfde materieel, maar met een andere mindset. 

Harten veroveren van uw doelgroep is ons enige doel. De middelen om dit doel te bereiken variëren steeds meer. Online, offline of toch crossmediaal? De doelgroep van onze klant bepaalt! Dáár willen we over in gesprek blijven! Gewoon, duidelijk. Goede ideeën brengen.

Heeft u een communicatievraagstuk of bent u benieuwd naar het advies van de Vanderperk Groep? Wij blijven u als vanouds van dienst en willen u graag de meerwaarde van de veranderingen persoonlijk toelichten. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers.

Bekijk hier onze animatiefilm!