Dag van de Ondernemer

Marketing

Ons laatste nieuws

Dag van de Ondernemer

Het is vandaag de Dag Van De Ondernemer. Reden genoeg om eens wat vragen te stellen aan Kees de Zwart over hoe hij het ondernemen ervaart. Kees, op een dag als vandaag mogen we je bedanken voor alle tijd, moeite, zweet maar zeker je positiviteit die je in Vanderperk Groep steekt!

Wat heeft jou bewogen om te gaan ondernemen?
Mijn doel is om waarde toe te voegen aan personeel en aan klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waarde toevoegen in kennis en bereik en om klanten te helpen beter te presteren. Ik denk dat ik over een soort positieve eigenwijsheid beschik waardoor ik denk dat ik het anders kan dan een ander. Met die waarde wil ik graag mijn bijdrage leveren.

Wat is voor jou een hoogtepunt van het ondernemen?
De grote hoeveelheid contacten die je opdoet is voor mij enorm waardevol. Daarnaast is de groei van Vanderperk Groep het zichtbare effect van de doelen die ik hiervoor benoemde. Er zijn 2 momenten die ik ook echt als hoogtepunten zie. 1 is de eerste keer dat we een grote partij boeken gingen maken. Dit heeft jaren effect gehad op de business. De tweede is dat we gestart zijn met online activiteiten. Dit is een absoluut hoogtepunt waardoor we nu nog kunnen bestaan!

Wat zijn de struggles van het ondernemen?
Het kan soms voelen dat je alleen op een kruk zit zonder rugleuning. Het is daarom belangrijk goede, betrouwbare mensen om je heen te hebben die de rugleuning vormen.

Wat maakt voor jou ondernemen succesvol?
Voor mij is ondernemen succesvol als ik de doelen die ik eerder noemde kan halen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik met name betrokken bij stichtingen die zich inzetten voor de minder bedeelden.