#perkweek van Wouter

Leestijd 4 minuten

#Perkweek van Wouter

In 'de #Perkweek van...' laten we elke week iemand anders het Instagram-account overnemen. Hij of zij geeft een blik achter de schermen van Vanderperk Groep. Delend over zijn of haar expertise, laten we met elkaar zien wat er allemaal gebeurt bij de verschillende disciplines die we hier hanteren. De kick-off wordt gedaan door Wouter ter Keurs, 26 jaar, en sinds juni 2016 online marketeer bij Vanderperk Groep.

Maandag
 https://www.instagram.com/p/BPmhKR9DP1b/?taken-by=vanderperk_groep
Op maandag zit ik vaak in besprekingen en overleggen. Deze vergadering ging met name over de komende drukke week waarin er veel moest gebeuren voor de Bond tegen vloeken. Zij bestaan 100 jaar en aanstaande vrijdag vieren ze hun verjaardag met een congres. Hiervoor moet van alles gebeuren en online-marketing-collega Dennis en ik gaan voor ze filmen. Nog even op een rijtje, van links naar rechts: Geerke, Gerben, Rebekka en Dennis.

Dinsdag
https://www.instagram.com/p/BPpaQGkD_Jd/?taken-by=vanderperk_groep
Normaal gesproken werk ik niet op dinsdag, maar ik heb een foto bewaard. Gisteren maakten we opnames voor de promovideo van het congres van Bond tegen vloeken. Op het moment van schrijven -een week na publicatie van deze foto- weet ik dat deze scene het niet gehaald heeft. Het is altijd jammer om iets, waar je erg trots op bent, te moeten afschrijven omdat het niet in een eindproduct past. 'Kill your darlings' blijft moeilijk.


Woensdag
https://www.instagram.com/p/BPusuGeDkxp/?taken-by=vanderperk_groep
Op woensdag verloren Dennis en ik het overzicht. 's Ochtends filmden we in de pakkenzaak Smit Mode (Hendrik-Ido-Ambacht) en van daaruit verdween ik vrij snel in overleg met een andere klant. Er moest nog veel gebeuren voor het congres vrijdag, dus ik begon te schrijven op de muur achter ons. Fotocredits zijn voor Geerke.

Donderdag
https://www.instagram.com/p/BPvZIEEDOAP/?taken-by=vanderperk_groep
Op Instagram plaatsten we donderdag een deel van de promovideo. Zoals je merkt, is de scene bij de kapper geknipt -pun intended. Maar we zijn wel heel blij met het eindresultaat.

Vrijdag
https://www.instagram.com/p/BPw7l-RDg-1/?taken-by=vanderperk_groep
Vandaag is het zover: het congres van #100JaarBond. Om 11 uur pikten we een hele vette Porsche 946 op om mee naar Amersfoort te gaan. Bij het Leerhotel filmden we veel 'covershots' (extra beelden om het verhaal mee te vertellen). En tijdens en na het congres interviewden we onder meer Tijs van den Brink (EO), Roeloef Bisschop (SGP), Marianne Zwagerman (auteur en opiniemaker) en Dennis Schouten (PowNews). Deze week maken we de reportage af en plaatsen we hem online.

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: