#perkweek van Tineke

Leestijd 3 minuten

#Perkweek van Tineke

In 'de #Perkweek van...' laten we elke week iemand anders het Instagram-account overnemen. Hij of zij geeft een blik achter de schermen van Vanderperk Groep. Delend over zijn of haar expertise, laten we met elkaar zien wat er allemaal gebeurt bij de verschillende disciplines die we hier hanteren. Afgelopen week was het de beurt aan Tineke Bijl, ze is 49 jaar en is werkende als directieassistente.

Maandag
https://www.instagram.com/p/BRS180yFg7c/?taken-by=vanderperk_groep
"We bespreken de werkzaamheden die voor een klant zijn verricht, zodat ik op de factuur een duidelijke omschrijving kan maken van de gewerkte uren."

 
Dinsdag
https://www.instagram.com/p/BRVpQVUlESa/?taken-by=vanderperk_groep
"Één van mijn dagelijkse taken is het opnemen van de telefoon, ik sta de klant te woord en verbind hem of haar als het nodig is door naar de juiste persoon. Wij zijn natuurlijk ook per email bereikbaar en sinds kort ook via WhatsApp: 0626702368."

 
Woensdag
https://www.instagram.com/p/BRX6SJPlnQ8/?taken-by=vanderperk_groep
"In dit archief hangen de orderzakken, met informatie van de behandelde orders op nummers. Naast ons digitale archief is dit fysieke archief handig om informatie over terugkerende orders op te zoeken."

 
Donderdag
https://www.instagram.com/p/BRa0gIhFahV/?taken-by=vanderperk_groep
"Met orderbegeleider Geo neem ik zijn werkwijze voor het verwerken van gebonden en gebrocheerde boeken door, zodat ik kan bijspringen in drukke tijden."

 
Vrijdag
https://www.instagram.com/p/BRcv2gCFvfB/?taken-by=vanderperk_groep
"In de productie kan het soms ineens erg druk zijn. Daarom help ik regelmatig een handje mee!"

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: